Ajutor. Valentina Pelinel, scoasă din sărăcie de Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu trăieşte acum retrasă într-un azil, unde e vizitată rar de câţiva cunoscuţi. Valentina Pelinel nu a uitat cât de mult a ajutat-o fosta creatoare de modă

 

"M-am ferit de presă pentru că nu vreau să fie un subiect faptul că merg acolo sau să se spună că merg că să arăt că merg acolo. Am evitat tot timpul să mă arăt când a fost presa la Zina", a adăugat vedeta, care se pregăteşte să devină mamă.

Valentina Pelinel este printre puţinele persoane care o mai vizitează pe Zina Dumitrescu.

Potrivit unui angajat al căminului de bătrâni în care ea locuieşte acum, citaţi de Libertatea, fiul fostei creatoare de modă nu a mai venit să o vadă de şase luni şi nici nu a mai plătit cheltuielile de întreţinere. "O mai vizitează câteva dintre manechinele ei şi acestea îi mai aduc fructe sau produse cosmetice sau flori. Din când în când mai vin jurnalişti, dar atât. Petrece împreună cu ceilalţi bătrâni şi cu personalul din cămin", a mai spus sursa menţionată.
 

Născută în 1936, în Județul Ismail, din Republica Moldova, Zenobia (Zina) Dumitrescu a lansat manechine celebre, printre care Eugenia Ştefan (Janine), Romaniţa Iovan, Bianca Brad şi Dana Săvuică. A creat zeci de colecții de modă, participând la festivaluri de modă din țară și din străinătate. Tot ea i-a lansat și pe Cătălin Botezatu și Liviu Ionescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod