Adio, dar tot împreună: Ben Affleck şi Jennifer Garner se mută într-o casă nouă

În ciuda problemelor conjugale, Ben Affleck continuă să fie un tată dedicat și le-a făcut o mare bucurie copiilor, dăruindu-se un cățel adorabil


Actorii americani au trei copii împreună - Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

Ben Affleck a avut anterior o relaţie cu o altă Jennifer, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, din iunie 2002 până în ianuarie 2004, în timpul căreia s-au şi logodit.

Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă ceremonia de nuntă a fost anulată în ultimul moment.

La rândul ei, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003.

Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani, a avut un succes fulminant pe plan profesional în ultimii ani, câştigând premiul Oscar cu filmul său din 2012 "Argo", în care a şi interpretat unul dintre rolurile principale, în timp ce thrillerul său din 2014 "Fata dispărută/ Gone Girl" a impresionat în box office.

Jennifer Garner, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscută graţie rolului interpretat în serialul de televiziune "Alias" şi a interpretat în ultimii ani roluri principale în câteva producţii importante, precum "Dallas Buyers Club", "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past" şi "Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod