Adina Buzatu aduce în România noi cămăşi pline de culoare

Paul&Joe, Basicon şi L’F Unisex, trei dintre cele mai în vogă branduri internaţionale sunt disponibile, din sezonul de primăvară-vară 2013, în exclusivitate pentru România, în magazinele TRENDS by Adina Buzatu.

Imprimeurile spectaculoase, îndrăzneţe, pline de culoare şi personalitate, poziţionează cămăşile Paul&Joe în topul preferinţelor celor care au curaj să îşi exprime creativitatea prin asocieri vestimentare inedite. Prin calitatea excepţională a ţesăturilor, aceste cămăşi conving chiar şi cel mai exigent cunoscător. 

Cămăşile Paul&Joe pot fi adaptate cu uşurinţă oricărui tip de ţinută, de la cea office, acolo unde dress code-ul este permisiv, la cea casual sau sport.

Versatilitatea modelelor şi fantezia imprimeurilor au făcut ca aceste cămăşi să intre cu succes şi în garderoba feminină.

Pantofii L’F Unisex  sunt realizaţi manual şi au un design modern. Designerii Licia Florio şi Francio Ferrari au reinterpretat clasicul model al pantofilor Oxford prin eliminarea şireturilor şi completarea modelelor cu elemente şi texturi inedite.



Design-ul nonconformist este completat şi de combinaţiile interesante de culori. Fie că sunt în culori clasice sau metalizate, mixuri cromatice sau accesorizaţi cu ţinte, pantofii L’F Unisex sunt potriviţi oricărei ocazii. 

Brandul Basicon a câştigat cu rapiditatea piaţa italiană, iar ulterior pe cea europeană, oferind clienţilor produse de calitatea la un preţ accesibil.

Specializaţi în pantaloni, aceştia propun modele în vogă realizate din ţesătură de bumbac, accesorizaţi cu şnur împletit, care înlocuieşte cu succes tradiţionala curea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod