Adrian Ţuţu şi-a lansat primul videoclip din carieră - VIDEO

19 Septembrie 2012
Câştigătorul primei ediţii a show-ului „Românii au talent“, Adrian Ţuţu, şi-a lansat primul videoclip din carieră, la piesa „Cum ar fi?“, cântată alături de Nicola.

Piesa reprezintă o compoziţie a lui Boier Bibescu, având textul scris de Adrian Ţuţu şi este prima de pe albumul care urmează să fie lansat în decursul acestui an.

„Lucrez de mai bine de jumătate de an la acest album împreună cu prietenul meu Boier Bibescu. Am muncit mult, aproape în fiecare zi, dar acum simt că am realizat ceva deosebit şi sunt mândru de munca pe care am făcut-o. Am reuşit să facem nişte colaborări cu artişti de succes din România şi sunt sigur că lumea o să aprecieze acest album“, a afirmat Adrian Ţuţu.

Povestea piesei ne duce în visul unui Adrian care adoarme în timp ce aşteaptă să intre la preselecţia “Românii au talent”. În acest vis el se întreaba cum ar fi să aibă parte de o viaţă de superstar cu toate beneficiile, o casă frumoasă, o maşină şi un avion, înconjurat tot timpul de fete frumoase şi făcând afaceri cu oameni importanţi.

“Ideea acestei piese şi a videoclipului ne-a venit chiar din visul meu de a ajunge cineva, din dorinţa de a reuşi.

Primul pas către acest vis l-am reuşit în momentul în care am avut şansa de a câştiga  “Românii au talent” , iar acum muncesc pentru a-mi realiza mai departe visul! Totul este exact cum am spus “Sunt român, deci pot!”, a povestit Adrian Ţuţu.

Videoclipul, în regia lui Claudiu Stan, este produs de Vision Production si a fost filmat în decurs de şase săptămâni, în cinci locaţii din Bucureşti şi Buşteni, avându-l prezent pe celebrul actor Romică Ţociu, în rolul unui om de afaceri.
“Am filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, a fost prima dată când am jucat într-un videoclip şi chiar m-am simţit ca un superstar. Boier Bibescu s-a ocupat de producţia videoclipului şi a fost acolo tot timpul, având chiar rolul de paparazzi în videoclip. Totul a fost aşa cum trebuie să fie, iar colaborarea cu Nicola, un artist consacrat în industria muzicală, m-a încurajat şi mi-a dat mai multă încredere în mine”, a completat Adrian Ţuţu.

Cariera muzicală lui Adrian Tutu a început în urma cu mai bine de un an, când a participat şi a câstigat show-ul “Românii au talent”, de la Pro TV.
Adrian a ieşit câştigător, după ce a reuşit să impresioneze milioane de români cu piesele “E Evident” şi “Iubiţi-vă părinţii”, dar şi cu povestea lui care îl motivează să meargă mai departe zi de zi, indiferent de greutăţile care se ivesc în viaţă. 

(iulian.ioncea@imedia.ro)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod