Jennifer Aniston

8 vedete cu părinţi grozavi: Au pentru ce să le mulţumească!

Leonardo DiCaprio


Actorul a fost botezat după Leonardo Da Vinci. Tatăl său a considerat un semn faptul că Leo a lovit cu piciorul în burta mamei sale când aceasta era însărcinată exact în momentul în care ea se afla în apropierea unei picturi a marelui pictor expusă la Galeria Uffizi din Florenţa.
Irmelin DiCaprio era asistentă socială, iar George era artist de stand dup comedy şi adesea aborda o tematică obscenă. Leo a povestit mai târziu că deşi tatăl său a părăsit-o pe mama lui când el încă era copil, asta nu a afectat relaţia lui cu ei.

Actorul este apropiat de ambii părinţi, iar tatăl său s-a implicat în debutul carierei lui Leo. "Tata încă adoră să joace comedie în garajul lui. Trăieşte ca-n anii '60. Îmi citeşte rolurile şi îmi trimite sfaturile lui", a povestit starul.
DiCaprio are o relaţie foarte bună şi cu mama lui vitregă, Peggy. Tatăl său s-a recăsătorit când el avea patru ani, iar Peggy a jucat un rol important în creşterea şi educarea sa. Ea s-a convertit la religia sikhism şi poartă turban.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod