7 motive pentru care copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va intra în istorie

7 motive pentru care copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va intra în istorie

Ducele și Ducesa de Sussex se pregătesc pentru sosirea pe lume a primului lor copil.
Deși familia regală iubește tradițiile și le respectă de sute de ani, copilul lui Meghan și Harry va aduce schimbări importante pentru casa regală. Iată de ce bebelușul regal va intra în istorie:

Copilul va fi eligibil pentru cetățenie americană sau dublă cetățenie


Este pentru prima dată când în familia regală se naște un copil care are un părinte cu origini americane. În 1937, Regele Edward al VIII-lea, unchiul Reginei Elisabeta a II-a, a abdicat pentru a se căsători cu americanca Wallis Simpson, dar aceștia nu au avut moștenitori.

În condițiile actuale, viitorul copil Sussex îndeplinește toate condițiile pentru a dobândi cetățenie americană pentru că el sau ea are un părinte american care a locuit în America timp de cel puțin cinci ani, potrivit Time. Cu toate acestea, este puțin probabil ca Meghan să-și păstreze cetățenia americană. Rămânând un cetățean american, ar predispune familia regală la un audit al Fiscului, ceea ce ar avea potențialul de a dezvălui public date private despre starea financiară a casei regale.

Va fi primul copil mulatru din istoria familiei regale


Meghan a vorbit în trecut despre statutul ei de persoană mulatră în 2015, într-un eseu pentru Elle. "Deși moștenirea mea mixtă a creat o zonă gri în ceea ce privește modul în care mă identific, fiind cu câte un picior în ambele tabere, am ajuns în timp să îmbrățișez acest aspect", a scris Meghan.
Copilul său se va încadra în rândul unei tot mai numeroase populații mixte din Marea Britanie și va fi primul copil mulatru din istoria familiei regale.

Ar putea fi primul copil născut acasă, nu la maternitate, din ultimii 50 de ani


Mamele din familia regală recentă, inclusiv Kate Middleton sau Prințesa Diana, au născut la o maternitate de top din Londra, numită St Mary's Hospital Lindo Wing. Dar cu mulți ani în urmă, copiii din familia regală erau născuți acasă. Regina Elisabeta a născut toți cei patru copii ai săi la reședințele regale, la fel și Regina Victoria. Se pare că Meghan ia în calcul opțiunea de a naște acasă, cu ajutorul moașelor, dar încă nu a fost confirmat oficial.

Ar putea avea un prenume netradițional


În mod tradițional, familia regală a adus omagii rudelor și înaintașilor prin alegerea numelor pentru copii. Printre astfel de nume favorite se numără Victoria, Diana sau Alice pentru fată și Albert, Philip sau Arthur pentru băiat - toate având semnificație istorică.
Dar asta nu înseamnă că Meghan și Harry vor alege calea tradiției. Niciun parior nu a ghicit numele Prințesei Eugenie înainte de nașterea acesteia, în 1990. Și Zara Phillips are un nume neconvențional pentru familia regală, astfel că Meghan și Harry pot surprinde pe toată lumea cu o alegere neașteptată.

Ar putea schimba regulile aristocrației patriarhale


Dacă Meghan și Harry vor avea un fiu, acesta va moșteni titlurile Duce de Sussex și Duce de Dumbarton, cel de-al doilea titlu purtat de Prințul Harry. Dar dacă vor avea o fiică, aceasta nu va putea moșteni titlurile tatălui său - cel puțin nu în prezent. Cinci femei au atacat discriminarea sexuală promovată de regulile arhaice ale moștenirii titlurilor nobiliare. Cazul se judecă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului și solicitată dreptul femeilor de a moșteni titluri nobiliare. Nu se știe exact care va fi deznodământul, dar sunt șanse mari ca fiica lui Meghan și a lui Harry să fie prima femeie "Duce".

Linia succesiunii la tron va avea o nouă ramură


Prințul Harry se află în prezent pe locul șase în ordinea succesiunii la tron, în spatele tatălui său, fratelui său, a Prințului George, Prințesei Charlotte și a Prințului Louis. Copilul său va intra direct pe locul șapte, înaintea Prințului Andrew și a fiicelor acestuia.
Contează mult cine se află pe primele șase locuri pentru că aceștia trebuie să obțină aprobarea monarhului de a se căsători, dacă vor să rămână eligibili pentru coroană.

Va fi primul copil regal care va locui la Frogmore Cottage


Situată pe domeniul Windsor, locuința cu o grădină impresionantă are o istorie de peste 200 de ani, dar niciun moștenitor la tron nu a crescut acolo. Regina Charlotte și unele dintre fiicele sale adulte și necăsătorite au locuit inițial aici la începutul anilor 1800. De asemenea, a fost locuită de Abdul Karim, un servitor favorit al Reginei Victoria. În 2018, Regina Elisabeta a dăruit locuința cu zece dormitoare nepotului său și soției sale, pe care aceștia o vor folosi ca reședință principală. 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod