7 moldovence de succes şi secretele lor

Dacă eşti frumoasă, eşti moldoveancă şi ai puţin curaj, şansele tale să apari pe prima pagină a ziarelor sau să prinzi o emisiune la TV sunt extrem de mari. Şi nu o spunem noi, faptele sunt cele care demonstrează cele spuse mai sus. Exemplele precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Iulia Vântur, Adelina Chivu sau Monica Bârlădeanu vorbesc de la sine.
1 din 8

Mihaela Rădulescu, de la Piatra Neamţ în mijlocul Revoluţiei din 1989

Despre această vedetă incontestabilă nu putem să spunem decât că a fost omul potrivit la locul potrivit. Momentul zero în care a prins avânt a fost Revoluţia din '89 la care, după spusele ei, Mihaela Rădulescu a participat activ. Fosta moderatoare TV este genul de persoană care se poate acomoda extrem de repede situaţiilor în care se află. Dacă este obligată să poarte tocuri se poartă ca atare, dacă trebuie să se "tăvălească" în noroi o face, fără să se întrebe de două ori dacă este potrivit. A ştiut întotdeauna ce vrea, a luat-o de la început în multe situaţii, dar nu a renunţat. Probabil că perseverenţa şi curajul sunt atuurile ei de bază.
2 Februarie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • liana pe 3 Feb 2011, 16:20
    ar mai fi

    Ar mai fi si LAURA COSOI si OANA MARES din Iasi

    0
    9

  • RoMania pe 2 Feb 2011, 20:35
    Bravii Romaniei

    In primul rand ,trebuia sa spuneti :"daca esti CURbA" dar nu la general . ..cum ar fi vorba de Andreea Marin sau Adelina Chivu ....in rest sa ne spuna Mihaela Tiganu(este si urata pe deasupra) ,Monica B ,Iulia V...... prin cate paturi au trecut ca sa ajunga mari "vedete".....macar cu ele sa ne PROPASIM Romania !

    12
    6

  • Leo pe 2 Feb 2011, 18:21
    De succes!

    Andreea Marin Banica imi place tot mai mult. Mi se pare mai intai de toate o persoana puternica. Despre frumusete nu mai vorbesc, pentru ca se stie foarte bine. O apreciez si nu mi se pare deloc falsa. Asa este ea. Are un zambet cald, o voce speciala.

    20
    4

  • Maria pe 2 Feb 2011, 17:28
    Andreea, frumoasa si desteapta!

    @zaza, probabil modelul tau in viata este Bianca Dragusanu. La felul in care te exprimi, ii semeni perfect. :))

    21
    3

  • Ligia pe 2 Feb 2011, 16:57
    Moldova isi are din vechi stramosi traditia de a da poporului roman ce e mai bun...

    Nu neaparat ca sunt din zona aia dar mie intr-adevar imi plac unele din femeile enumerate mai sus si consider ca sunt intr-adevar femei de succes. Monica Barladeanu, Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Irina Schrotter sunt printre cele mai prezentabile si valoroase femei pe care le are mass media romaneasca dar si mediul de afaceri si aici o includ si pe Gabriela Vranceanu Firea. Din pacate, Iulia Vantur mi se pare potrivita doar pentru mass-media, in rest nu stiu daca e buna de ceva ca nu prea si-a aratat alte talente. Iar Adelina Chivu..imi pare rau dar nu mi se pare potrivita pentru aceasta lista doar pentru faptul ca vine din Moldova. Este o ingamfata din ce am observat in"putinele"ei aparitii si chiar nu mi se pare ca a realizat nimic ci pur si simplu s-a maritat cu un fotbalist bun al Romaniei, dar asa sunt multe......

    21
    0

  • zaza pe 2 Feb 2011, 16:21
    andreea marin

    asta ar trebui sa si aduca aminte cum era facuta posta prin camine la iasi si cum s a cuplat cu detectivul angajat de catre un ex sot....ma lasati cu toate boarfele de la tv?!?!?!?!?

    2
    25

  • Sarah pe 2 Feb 2011, 15:32
    frumoase si nu numai...

    Andreea Marin are o frumusete metafizica....

    21
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod