6 vedete din România nemachiate. Vezi ce poze au postat pe internet!

În faţa camerelor de filmat şi la şedinţele foto arată impecabil, însă atunci când sunt nemachiate sunt de nerecunoscut. Este povestea vedetelor care încearcă din răsputeri să se facă remarcate cu ajutorul retuşului, dar au fost surprinse de paparazzi în momente în care nu şi-ar fi dorit să fie fotografiate.

Chiar şi aşa, există şi celebrităţi care arată la fel de bine şi machiate şi naturale.
1 din 7

Bianca Drăguşanu, aproape la fel de frumoasă

Vedeta a postat, de-a lungul timpului, mai multe fotografii pe Facebook în care afirma că nu este machiată. Dacă ar fi să ne luăm după câţiva cârcotaşi care i-au comentat pozele, Bianca Drăguşanu ar fi apelat la ceva machiaj chiar şi în pozele în care spune că este 100% naturală.

Dacă ne luăm după ce spune ea, putem afirma că Bianca arată la fel de bine şi fără machiaj.
1 Aprilie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 23 Dec 2015, 22:39
    oooo

    hey,nik de parca tu esti frumoasa rau

    0
    1

  • aoleu pe 3 Apr 2013, 12:03
    ....

    Andra e.... rau de tot

    6
    3

  • butter90 pe 2 Apr 2013, 20:12
    bianca dragusanu

    doamne feri si apara bianca aia mai bine ar sta si in somn machiata pentru ca nemachhiata arata ca o papusa gonflabila chuky sau mai degraba ca o figurina de ceara ...horror

    4
    2

  • Nick pe 1 Apr 2013, 22:19
    Mda...

    Ruby daca nu ati observat chiar este machiata in partea de jos a ochilor, iar Nicoletei Luciu ii sta oribil nemachiata! Am vazut-o de multe ori nemachiata si nu arata bine deloc! Si ca sa fiu sincera nici prea frumosa nu mi se pare a fi! Doar cu photoshop, cu ajutorul caruia orice femeie ar putea fi frumosa! Intr-adevar nici la Andra nu ma asteptam sa arata asa rau nemachiata...

    6
    1

  • giu pe 1 Apr 2013, 14:22
    Haa

    mah deci :D serios ca sunteti putin disperati ! In sensul ca sunt fiinte umane,orice persoana arata mai bne machiata.Atunci cand esti natural depinde totul de lumina ce accentueaza imperfectiunile sau nu...eh eh..:D nu e photoshop doar multi invidiosi care nu se pot stapani.

    4
    1

  • lumynitza pe 1 Apr 2013, 11:06
    ce mai ?!

    Photoshop-ul face minuni, nu credeti?! :)

    5
    0

  • alexandra pe 1 Apr 2013, 10:19
    nu prea...

    mie nu mi se pare ca le sta prea bine nemachiate. nu incurajez machiajul excesiv, dar nici sa spunem ca sunt aproape neschimbate. sa fim seriosi.

    4
    0

  • simika pe 1 Apr 2013, 08:34
    mai bine nemachiate

    Le sta extraordinar nemachiate...pacat ca trebuie sa isi incarce fata cu toate cele la filmari si sedinte foto. Am avut un soc la Andra, este singura vedeta careia nu ii sta bine nemachiata, probabil din cauza structurei fetei. Ideea e ca se poate si fara machiaj sa arati extraordinar, mai tanar cu cativa ani buni. Dar, cum spunea si gina, nu prea stiu pozele cat de clare sunt ca sa facem o adevarata diferenta. ;)

    3
    3

  • gina pe 1 Apr 2013, 07:05
    sunt cateva diferente

    orice om e asa ,suntem toti normali diferentele care eu le vad sunt rezolutia pozei care nu da voie la claritatea fetei si a imperfectiunilor ma intreb la lumina cum or fi ,machiajul care exista si in pozele astea nu e profesional si mai ales varsta multe sunt tinere si inca nu au asa multe cearcane riduri cand esti tanar fata are alta prospetime cu sau fara machiaj.

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod