Kate Middleton

6 inele de logodnă care au făcut istorie

Celebrităţile afişează mereu bijuterii preţioase, însă unele dintre inelele de logodnă purtate în cea mai fericită zi din viaţa lor au reuşit să rămână în centrul atenţiei.

De-a lungul anilor, bărbaţii au reuşit să le fure inimile femeilor cu ajutorul unor inele de logodnă luxuriante care să simbolizeze dragostea şi afecţiunea acestora. Fie că preferi inelele de logodnă simple, cu pietre mici, sau adori să vezi pe degetul tău o piatră de dimensiuni mari, un lucru este cert: bijuteriile au atras mereu atenţia tuturor femeilor. Iar, în special când vine vorba despre inelul de logodnă, datorită valoarii sentimentale a acestei bijuterii capătă o importanţă şi mai mare.

Celebrităţi precum Jennifer Aniston, Jackie Kennedy, Beyonce sau Marilyn Monroe au purtat cele mai extravagante inele de logodnă, care au rămas în istorie şi atrag în continuare admiraţia tuturor femeilor, scrie BrightSide.

1. Kate Middleton

Unul dintre cele mai impunătoare inele de logodnă este cel primit de Kate Middleton (fotografie sus), când a fost cerută în căsătorie de prinţul William. Inelul, a cărui piatră este un safir albastru înconjurat de mici diamante, a fost oferit de tatăl lui William, prinţul Charles, viitoarei soţii a acestuia, Diana, în februarie 1981.

Acest inel "a fost felul meu de a mă asigura, într-un fel, că mama nu ratează această zi importantă, emoţia evenimentului şi faptului că ne vom petrece împreună restul zilelor din viaţa noastră", a declarat prinţul William presei.

Potrivit specialiştilor, inelul ar costa peste 500.000 de dolari.

 

2. Jennifer Aniston

Inelul de logodnă pe care l-a primit de la Justin Theroux a atras atenţia tuturor. Jennifer Aniston spune că a fost de-a dreptul copleşită de acest inel cu un diamant de 8 carate şi că i-a luat mult timp să se obişnuiască cu el. Inelul valorează 500.000 de dolari.

Jennifer Aniston

 

 

3.Jackie Kennedy

Când John F.Kennedy a cerut-o în căsătorie pe Jackie în 1953 a ales o bijuterie cu adevărat unică. Inelul care are un diamant de 2 carate şi mai multe de dimensiuni mai mici, cât şi un smarald de 2 carate a fost conceput de Van Cleef & Arpels şi se spune că ar fi costat peste un milion de dolari.

Jackie Kennedy

 

4. Beyonce

În 2007 când a cerut-o în căsătorie, rapperul Jay Z a surprins-o pe Beyonce cu un inel care a costat 5 milioane de dolari. Diamantul de 18 carate este asemănător cu cel primit de Elizabeth Taylor şi este pus în valoare de câteva diamante mai mici, montate în platină.

Beyonce

 

5. Marilyn Monroe

Deşi mariajul ei cu Joe DiMaggio, acesta i-a oferit divei un inel de logodnă din platină încrustat cu 35 de diamante. Pe vremea aceea (1954), inelul l-ar fi costat pe Joe DiMaggio 772.500 de dolari, însă modelul este în continuare în trend şi în zilele noastre. 

Marilyn Monroe

 

6. Emily Blunt

Un alt inel de logodnă care a atras atenţia şi a rămas în istorie este cel primit de actriţa britanică Emily Blunt de la iubitul său, John Krazinski. Diamantul de 3 carate şi în formă circulară a fost creat de Neil Lane ca un omagiu adus stilului vintage.

Inelul a costat 100.000 de dolari.

Emily Blunt

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod