51 este noul 31. Ce face Jennifer Aniston ca să aibă tenul cu 20 de ani mai tânăr

Și tu obișnuiești să te uiți la reluările episoadelor din "Friends" și să te întrebi cum reușește Jennifer Aniston să arate impecabil la vârsta de 51 de ani? Timpul nu și-a pus deloc amprenta asupra ei și se pare că totul se datorează unor trucuri anti-aging pe care vedeta le are în arsenalul ei.
Chiar dacă actrița și-ar putea permite orice fel de tratamente sofisticate și, implicit, scumpe, aceasta apelează cu încredere la trucuri care nu implică costuri mari și pe care orice femeie și-ar putea permite să le urmeze. Ești curioasă să le afli?

Apa rece face minuni


Singurul lucru care funcționează atunci când vine vorba de anti-îmbătrânire este un mix de disciplină și autocontrol. Dacă nu poți renunța la gluten și produse lactate, atunci poți încerca un truc ușor care te va ajuta să arăți fresh și tânără, dacă îl folosești dimineața.

Stropește-ți fața cu apă rece ca gheața de aproximativ 25 de ori, de îndată ce te trezești. Chiar dacă cel mai probabil îți vei simți fața amorțită, efectul va fi uimitor.

 

Terapia cu lumină pentru stimularea circulației


Celebritățile sunt înnebunite de ideea de a utiliza terapia cu infraroșu pentru a stimula circulația pielii, iar Jenny o adoră și ea. Se spune că acest tip de terapie ajută la îmbunătățirea texturii pielii și ajută la creșterea producției de colagen.



La fel ca prietena ei, Courtney Cox, care are propria sa sauna portabilă cu infraroșu, și Jennifer Aniston o folosește, cel puțin de câteva ori pe săptămână, imediat după antrenamentele fizice. De asemenea, o ajută să se simtă mai energică și să doarmă mai bine. Citește continuarea pe Divahair.ro

30 Septembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod