5 vedete feminine care nu pot face copii. Momentele grele prin care au trecut!

6 Iunie 2013
Infertilitatea reprezintă, pentru multe vedete, atât internaţionale, cât şi din România, un adevărat coşmar. În ţara noastră există celebrităţi care nu au reuşit să nască pe cale naturală, însă nu s-au dat bătute, iar unele au reuşit să aibă urmaşi.
1 din 6

Diana Dumitrescu divorţează pentru că nu poate face copii

Zilele trecute, în presă a apărut o informaţie care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată: Diana Dumitrescu a anunţat că va divorţa de Ducu Ion. Potrivit tabloidului Click, unul dintre motivele despărţirii celor doi a fost lipsa unui copil.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ninel pe 7 Iun 2013, 22:47
  Pentru copii

  Cea care poate sa te ajute este Sfanta Fecioara Maria, roaga-te sincer la Maica Domnului si te va ajuta, ea ii iubeste cel mai mult pe oameni si pe copii lor.

  1
  1

 • Dyutza_003 pe 7 Iun 2013, 19:45
  Pn Simona

  Simona, daca esti credincioasa, cumpara de la biserica Acatistul Sfintei Matrona din Moscova si citeste-l in fiecare zi, este sfanta care le ajuta pe femei sa aiba copii si e ocrotitoarea familiilor. Crede-ma ca te va ajuta.

  0
  1

 • Simona pe 7 Iun 2013, 16:55
  Cred ca nu depinde de noi...

  E absolut chinuitor sa nu poti avea copii! Incepi sa te gandesti pana la urma ca ai gresit cu ceva divinitatii si nu stii care e problema! Si eu imi doresc disperat un copil si am o varsta inaintata deja, dar nu stiu ce sa fac! Poate imi dati un sfat... Simona Patruleasa a avut noroc si vointa puternica, cu toate ca nu cred ca si-a facut 300 de injectii, dar acum se poate bucura de copilul ei. Si ii doresc sa fie fericita mai departe! E o coincidenta de nume intre noi doua si suntem si apropiate ca varsta si, cred ca si ca(virgula) conceptii... Ma regasesc in cazul ei!

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod