5 vedete din România care şi-au vândut suferinţa pentru popularitate

Vedetele din întreaga lume se gândesc, aproape non-stop, ce să mai facă pentru a fi mereu în centrul atenţiei. De la ştiri inventate, până la pictoriale sexy şi chiar nud, celebrităţile apelează la orice tertipuri pentru a ţine prima pagină a tabloidelor.

Nici vedetele din România nu sunt departe de celebrităţile din străinătate şi apelează la aceleaşi trucuri pentru a fi băgate în seamă, de cele mai multe ori fiind invitate în emisiunile de divertisment pentru a spune prin ce drame au trecut în trecut.
1 din 6

Oana Lis, violată de tatăl ei

Soţia lui Viorel Lis a fost invitată, zilele trecute, la emisiunea „La Măruţă“, de la Pro TV, acolo unde a vorbit despre o perioadă tristă din viaţa ei. Oana Lis a afirmat că a avut o copilărie dramatică şi că a fost violată de tatăl ei, un om deosebit de violent care, de altfel, i-a grăbit şi moartea soţiei lui.

„Eu am fost terorizată de el. Îmi spunea că mă omoară, că se omoară şi că o să-l am pe conştiinţă. Nu pot să vorbesc despre ce mi s-a întâmplat la vârsta de 15 ani, nu pot. Şi acum merg la psiholog. E foarte dureros, nu poate înţelege decât cineva care a trecut prin ce am trecut eu“, a spus Oana Lis.
27 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod