5 vedete care s-au despărţit de Pro TV de-a lungul anilor. Află de ce!

Media Pro a fost, încă de la lansare, cel mai puternic trust de presă din România. De-a lungul anilor, la Pro TV au ajuns cei mai buni jurnalişti, dar şi cele mai multe vedete care au prezentat emisiuni.

Chiar dacă Adrian Sârbu, directorul trustului, a ştiut să atragă vedetele în ograda sa, au existat şi celebrităţi care s-au despărţit de Pro TV.
1 din 6

Roxana Ciuhulescu a renunţat la televiziune

Vedeta de la Pro TV a anunţat, în prima zi a acestei săptămâni, că că părăsește postul Pro TV, după 13 ani de la prima ei apariție pe „sticlă“. Roxana Ciuhulescu a scris luni pe blogul ei că pleacă de la Pro TV, dar nu a optat pentru o televiziune concurentă, ci se va dedica unor proiecte din domeniul auto. Chiar şi aşa, Roxana a spus că este posibil ca în viitor să revină în televiziune.

„A sosit momentul să-mi iau rămas bun de la Pro TV. A fost poate cea mai dificilă decizie a vieţii mele şi nu, n-am luat-o în urma unui impuls de moment, ci am cântărit-o 18 luni. Probabil că se vor specula multe idei pe seama plecării mele din cel mai mare trust media, însă ce pot să vă spun este că niciodată n-am să vorbesc de rău acest trust, ba din contră, am numai cuvinte de laudă la adresa lui. Este foarte posibil că în viitorul apropiat să semnez şi cu o televiziune, neexcluzînd şi reîntoarcerea mea în Pro TV“, a scris Roxana Ciuhulescu.
21 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionut pe 26 Mar 2014, 23:30
    eu

    mi se pare mie sau pro tv ramane fara vedete 1.horia 2. andreea esca 3.nicoleta luciu 4 roxana 5.mihai petre

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod