5 vedete care au devenit mai frumoase de-a lungul timpului

Kim Kardashian este foarte diferită acum faţă de cum era în urmă cu câţiva ani. Starleta şi-a schimbat complet stilul de machiaj şi cel vestimentar, dar cel mai mult au ajutat-o operaţiile estetice. Iată şi alte staruri care arată mult mai bine acum:
1 din 6

Kim Kardashian

Devenită una dintre cele mai populare americance din lume, deşi nu se poate spune că are un talent anume, transformarea fizică a lui Kim Kardashian de-a lungul timpului este una de-a dreptul senzaţională. De la tânăra brunetă şi aparent necizelată care stătea în compania mult mai cunoscutei Paris Hilton la acea vreme, Kim a reuşit să-şi surclaseze fosta amică din toate punctele de vedere. Este acum admirată de tinerele din întreaga lume pentru machiajul său senzual şi ţinutele foarte sexy. Pe lângă stiliştii care îi oferă numeroase sfaturi bune, Kim a apelat şi la bisturiu, deşi nu recunoaşte. Vedeta şi-a transformat nasul, bărbia şi şi-a ridicat sprâncenele cu ajutorul chirurgiei estetice.
8 August 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dianapetrea pe 8 Aug 2015, 21:34
    ce tampenie!

    N-au devenit mai frumoase cu timpul in mod natural! Si-au facut la operatii de nu le mai stiu nici ele numarul!! Deci, articolul nu este un exemplu bun pt cititoarele de rand care va citesc articolele!!

    0
    0

  • Arici Pogonici pe 8 Aug 2015, 02:26
    Gimme a "beeep" break...

    ...asa cum Kardashian este una dintre cele mai cunoscute americance din lume, se poate spune de Bianca Dragusan ca este una dintre cele mai renumite romance din lume. Macar Bianca este romanca, cealalta venita din Middle East, de undeva. Iar celelalte vedete, intr-adevar, cu imbunatatirile cosmetice si estetice existente, si normal. Orice femeie poate deveni la fel cum aceste vedete sunt. Nimic spectaculos.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod