5 motive pentru care Lucian Viziru e la cuţite cu Simona Gherghe

În ultimele săptămâni, Lucian Viziru a devenit un personaj "mai" monden ca niciodată. Cunoscut drept un artist la locul lui, Viziru a şocat pe toată lumea când a readus la lumină, într-un mod mai mult decât urât, relaţia pe care a avut-o cu Tania Budi.
În ultimele săptămâni, Lucian Viziru a devenit un personaj "mai" monden ca niciodată. Cunoscut drept un artist la locul lui, Viziru a şocat pe toată lumea când a readus la lumină, într-un mod mai mult decât urât, relaţia pe care a avut-o cu Tania Budi. Acum atacă din nou, tot o femeie şi tot o blondă. Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii "Acces direct" de la Antena 1, este mai nou duşmanul cel mai mare al fostului component al trupei Gaz pe Foc.

1. Scandal cu Tania Budi


În septembrie, invitat la emisiunea "Conferinţa de presă" de pe Antena 2, Lucian Viziru a declanşat un atac la adresa Taniei Budi, femeia care i-a fost iubită pentru câteva luni. "Cu Tania Budi, iniţial, aveam business-uri şi am ieşit de câteva ori împreună. Era mai mult o strategie de promovare reciprocă. Mai târziu s-a legat ceva între noi, dar nu pot spune că am avut o relaţie cu ea, a fost mai mult o aventură. Ea spunea că eram un tip gelos, ei bine, şi soţia mea poate să vă confirme, eu nu am fost gelos niciodată.
Din contră, Tania era cea care, dacă nu-i răspundeam la telefon, venea acasă la mine şi stătea în faţa uşii. Până nu-i deschideam şi intra, nu pleca de acolo"
. Şocată de afirmaţiile fostului iubit, Budi s-a văzut nevoită să riposteze: "Îmi pun întrebarea dacă domnul Viziru era treaz când a făcut declaraţiile acelea. Nu cred că un om în stare normală poate face declaraţii atât de deraiate de la realitate. Scurta relaţie pe care am avut-o s-a consumat acum mulţi ani şi nu-mi pot explica această ieşire decât prin prisma unei acute lipse de atenţie din partea publicului. Bănuiesc că vrea să revină în viaţa publică şi, ca mulţi alţii, încearcă să-şi facă publicitate prin calomnie. Sau poate că domnnul Viziru nu a ieşit încă din pielea unui personaj pe care l-a interpretat în ultima telenovela".

2. Frustrarea lipsei de ocupaţie


După proiectele pe care le-a avut în televiziune, din 2008, Lucian Viziru nu a mai făcut nimic. Aparent nu regretă, el declarând că nu s-ar mai întoarce în Pro nici pentru 10 miliarde de euro.
Proaspăt tătic, fostul component al trupei Gaz pe Foc a devenit, în ultima vreme, bonă pentru fiul lui. Lucian Viziru are un comportament atipic pentru un artist. După ani şi ani în care s-a aflat în lumina reflectoarelor, ca actor şi cântăreţ, Lucian a ajuns să trăiască o viaţă liniştită, mult prea tihnită pentru vârsta şi talentul său. Sau cel puţin aşa pare. "Oferte au mai fost, dar nu am vrut să discut despre bani, eu nu ma întorc acolo nici pentru 10 miliarde de euro. Oricum, acest trust are grijă de vedetele lui şi chiar fabrică vedete".

3. Relansarea noului proiect


Chiar în perioada în care a întors armele împotriva fostei iubite, Lucian Viziru declara că-şi pregăteşte relansarea: "În octombrie voi avea primul meu concert cu noua trupă 'Lucian Viziru'. E un proiect la care lucrez de câţiva ani de zile, iar acum, cu ajutorul soţiei mele, Ema, mă voi relansa. Nevasta mea e cel mai important om din viaţa mea, până şi mama şi tata mă mai supără, ea nu", a conchis vedeta.

4. Simona Gherghe, de partea Taniei Budi


Realizatoarea emisiunii "Acces direct", Simona Gherghe, nu s-a putut abţine să nu comenteze scandalul legat de Tania Budi, declanşat de Viziru. Aceasta l-a tras puţin de urechi pe solist, spunându-i că nu este deloc cavaleresc ce a făcut.
Indiferent care ar fi fost situaţia între ei, blonda consideră că declaraţiile lui Viziru nu au nicio justificare. La fel de categoric a fost şi Cătălin Botezatu, un alt fost iubit de-al Taniei Budi: "Tania a iubit câţiva bărbaţi, eu am cunoscut-o în perioada în care era foarte îndrăgostită de Dan Bittman. Dan a fost iubirea vieţii ei şi nu cred că a stat la uşa lui". Şi, ca să pună şi mai mult gaz pe foc, Viziru nu predă armele şi o atacă din nou pe realizatoarea Antena 1: "Pentru mine, ca jurnalist, Simona Gherghe este zero!".

5. Ceartă pe 1.000 de euro


Banii reprezintă un alt măr al discordiei între Simona Gherghe şi Lucian Viziru. Invitat să presteze live la emisiunea "Acces Direct", interpretul a cerut 1.000 de euro, sumă pe care postul din Băneasa a refuzat să i-o dea. "Omul ne-a cerut bani şi apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat.
La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu. Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic şi să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui... Asta-i bună, mă învaţă Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce ştie mai bine, el muzică, eu televiziune"
, a ripostat Simona Gherghe.
13 Octombrie 2011
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionica pe 22 Dec 2012, 17:51
    simonio

    Zavoranca pe linga faptul ca nu are caracter,nu are nici demnitate.Simona Gherghe,cu cit te-a platit Oana sa-ti bati joc de Raluca Pascu( de felul in care arata,cum vorbeste,cum se poarta),incit toata emisiunea ai ironizat-o si ti-ai batut joc de ea si de sotul ei.Asta ca sa-i dai apa la moara la zaluda de Zavo,si sa-ti faci reting.Ai reusit sa dezamagesti si sa intorci lumea impotriva ta.

    0
    0

  • ANA pe 22 Dec 2012, 17:37
    simonica

    Sa nu uitam cit de penibila a fost la cununia civila a lui Pepe cu Raluca/Sa-si permita sa o aduca pe Oana Zavo in direct ,sa-si prezinte casatoria ei cu artistul.Mai josnic de atit nu se putea.Mai ales faptul ca o incita pe Oana si era pe fata impotriva Ralucai.Sfidatoare si batjocoritoare la adresa sotiei lui Pepe.Asa sa-si bata D-zeu joc de ea si de viata ei.Ii vine rindul sa nu creada ca scapa.Nu inteleg,dupa 2 ani de la divort,Zavoranca este prezentata si-n ziua de azi "fosta sotie a lui Pepe" si nu actuala iubita,logodnica a lui Razvan"? Razvane pe tine nu te deranjeaza acest lucru? ca esti a 7-a roata la caruta.?Pe Oana daca o lasi de la inceput sa-si bata joc de tine,te va calca in picioare si te va tavali in toate mizeriile.Asa ceva iti doresti de la fosta?.Simonico,baga-ti mintile in cap si lasa-te de femei.

    0
    0

  • stela pe 18 Nov 2011, 21:52
    parere

    ii statea mai bine la stiri si despre simona au mai fost niste zvonuri ca ar fi lesbiana dar asta e treaba ei

    0
    1

  • jo pe 18 Oct 2011, 23:41
    SIMONA

    ADEVARUL CA FATA ASTA sa stricat de tot .... asai cind esti ispitit de toate prostiile ..... pacat ca a cazut in ghiara dracului ....

    1
    0

  • Alina pe 15 Oct 2011, 20:45
    Lucian Viziru

    Lucian a avut probleme de sanatate cu tatal lui sau poate are in continuare, a trecut prin ceva probabil .... L-am vazut intamplator in noiembrie anul trecut la spitalul Elias cum impingea caruciorul cu tatal lui pe hol.

    2
    0

  • dya pe 14 Oct 2011, 19:46
    hi

    o emisiune de prost gust!si simona e o increzuta !.nu e nimeni mai desteapta decat ea!

    10
    4

  • VIOREL pe 14 Oct 2011, 14:42
    DA,CINE-I VIZIRU????????

    EMISIUNEA E UNA DE TIPUL CANCANULUI SI CUI NU-I PLACE ,FRATILOR S-A INVENTAT TELECOMANDA.SCHIMBATI CANALUL NU VA UITATI LA CINE NU VA PLACE .DAR ,TOTUSI ,CINE E ACEST VIZIRU????????UN ANONIM CARE A FOST O PERIOADA DESTUL DE SCURAT PERSOANA PUBLICA SI IN ACEASTA CALITATE DOAR I S-AU COMENTAT PROPRIILE LUI JIGNIRI LA ADRESA ALTEI PERSOANE PUBLICE ,CARE I-A FOST IUBITA INTAMP[LATOR SAU NU A FOST SI ASTA NU-I FACE CINSTE UNUI BARBAT ADEVARAT.ATATA TOT

    10
    8

  • miruna pe 14 Oct 2011, 13:27
    accea direct=ra.hat

    Exista doar un motiv:Viziru nu a cazut in capcana Simonei,acela de intra in scandal la tv!Simona isi face emisiunea pe scandaluirle altora si intra cu bocancii in viata unora,dar cand este vorba de ea insai,face ca trenu!O emisiune penibila....mizera!

    18
    4

  • angela pe 14 Oct 2011, 13:13
    simona

    sia luat nasul la purtare daca e in cardasie cu botezatu asta nu inseamna ca e buna ,e o carcotasa si ea ca toti ,ea munceste pentru bani ca omul ,,curvasaraie,,

    19
    0

  • anca pe 14 Oct 2011, 13:04
    SIMONA NU-I OM DE TELEVIZIUNE CUM NU-S EU OBAMA

    Odata parca imi placea Simona, dar cat a fost la stiri, desi, pana si acolo mi se parea ridicola cand o vedeam cum se alinta cu vorbitul ala al ei. Atata isi mai unduia gura aia si o facea pe-a grozava, ca ma enerva si schimbam canalul. Aveam impresia ca e la telefonul erotic. Asa face si acum, e clar ca se preface si vrea sa atraga cumva, dar macar pe vremea cand era la stiri, ERA LA STIRI! Citea, aparea frumoasa si nimeni nu stia cat e de proasta. Din pacate, prin emisiunea ei abjecta, acces direct, n-a facut altceva decat sa arate cat de mediocra e, penibila si jalnica deseori. Se vede ca deja se crede un fel de Oprah a televiziunii romane. Ea crede ca, daca prezinta o emisiune de inculti, de pensionare plictisite, de pupeze si pitipoance fara pic de intelect , face televizune, frate, cum sa-ti permiti tu sa-i spui ca e zero ca jurnalista?? Dar adevarul crunt e ca ea e chiar zero, Viziru are dreptate. Nu te legi de om in stilul asta, de parca ar fi detinut, sau hot , sau cine stie ce. Ea asa face mereu, pentru ca are impresia ca asa da bine pe sticla, dar depasesete limitele. Uneori, atata-i de penibila, ca am im[resia ca o face si pe-a procurorul, si pe-a consilierul marital si pe-a de toate. Ce bine le stie ea pe toate, nu? A inceput sa ma dezguste femeia asta, eu nu urmaresc asa emisiune, niciodata n-am stat sa ma uit cap coada. Doar in trecere si doar sa o mai vad pe Simona, ca mi-era cat de cat draga la stiri. Dr cand o vedeam cum se alinta si ce "stele" invita la emisiune, deja schimbam canalul. E proasta, mai ales atunci cand se vede cum o face pe-a grozava. Are impresia deja ca nimeni nu mai e ca ea in televiziune. Trebuie pusa la punct. A devenit enervanta, lipsita de scrupule uneori. Ce jurnalista e asta?? Ea nu stie inca de adevarati jurnalisti si de cv-urile lor, de activitatile lor? A sta la taclale cu niste boarfe , cu niste curve, despre sani, silicoane, haine, sex, relatii.....e jurnalism?? Chiar e proasta, pe bune. O credeam altfel. Dar daca se preteaza la asa ceva.....e proasta bine.

    23
    1

  • Gina pe 14 Oct 2011, 12:36
    urat

    Nu p credeam chiar asa pe aceasta Simona Gherghe care si-a facut un obicei de a intra cu bocancii direct in viata oamenilor, si-a cam luat nasul la purtare!!! ca deh, si asta se crede mare vedeta!!

    23
    1

  • IOANA pe 14 Oct 2011, 11:04
    simona gherghe-acces direct

    Urita emisiune!! urit format!!! chiar credeti ca asa faceti educatie tinerilor? cu emisiuni a la Acces direct?? este o rusine pentru tot trustul Antena pentru ca aproba o astfel de emisiune!! ce dezbateti acolo?? cine s-a certat cu cine, cine si-a mai pus silicoane, cine e noua amanta a lui X, cit a costat-o pe Y sa-si injecteze botox,etc. Daca emisiunea in care Viziru a comentat relatia lui cu Budi a fost in luna septembrie, de ce ati reluat acum aceasta tema? Din lipsa de subiecte credibile sau pentru ca vrem sa-i readucem in prim plan pe Viziru si Budi? Oricum Viziru are o mare realizare: o familie si un copil!!! Budi si Simona Gherghe ce au realizat?? Cu ce va laudati fetelor ?? Cu scandaluri?? Simona Gherghe ,pacat de frumusetea TA daca realizezi astfel de emisiuni!!! Sunt josnice!!! Sau e valabila si la tine zicala:,,e blonda" si atit!!!

    24
    2

  • oana pe 13 Oct 2011, 23:44
    simona gherghe

    "“Asta-i bună. Mă învaţă el să fac televiziune”. E replica pe care a dat-o când Lucian Viziru a declarat despre ea că e zero ca jurnalist. Nu ştiu dacă Simona Gherghe s-a luat vreodată în calcul ca practicantă a jurnalismului. Apoi nu toţi cei care fac televiziune intră în definiţia jurnalistului. La fel cum nu toţi cei care apar la televizor fac televiziune. Cum nu toţi cei care aleargă pe un teren de fotbal devin fotbalişti. Ultima parte a replicii ei are o spectaculozitate infernală, în faţa căreia logica mea se predă derutată. “Fiecare să facă ce ştie mai bine, el muzică, eu televiziune”. Superb. Voi puteţi să evaluaţi capacitatea Simonei Gherghe de a considera că ceea ce face acolo e televiziune? E o simetrie ideologică între declaraţia ei şi cea a unuia din spatele unei tarabe cu ziare. Ea este un om de televiziune, la fel cum cel care stă şi vinde ziare e ziarist. Pentru ea, televiziune înseamnă a sprijini un scaun şi-a discuta, ca-n faţa unei tarabe, de pildă despre buzele noi ale uneia, Simona Traşcă. Picior peste picior, stătea de vorbă cu celebra necunoscută şi singura diferenţă între ele părea a fi că una era cu întrebările şi cealaltă cu răspunsurile. Sau a discuta despre cum şi-a înşelat un lăutar soţia. Tot cu senzaţia că despre asta e televiziunea. Stă picior peste picior de vorbă cu Laurette. Face televiziune, nu? Discută despre planurile de viitor ale uneia, Iguana. Capacitatea de-a apărea în posturile astea, cu senzaţia că asta se numeşte a face televiziune e o abilitate specială. O recomandă pentru emisiunea “Românii au talent”. Bine, ea fiind şi autoarea unei alte declaraţii spectaculoase, pe care am un entuziasm în a o repeta de fiecare dată când vine vorba. „Eu ştiu că răul atrage şi că tentaţia de a vedea astfel de lucruri este foarte mare, dar unde e decenţa?! Pe mine, vestea morţii Mădălinei m-a şocat, dar ce a urmat m-a traumatizat. O să am nevoie de zile bune, poate săptămâni, ca să mă vindec sufleteşte... Să pot să dorm liniştită. Să nu-mi mai revină obsesiv, în minte, imaginea morţii şi a grotescului...”. E o declaraţie făcută pentru ziarul Ring. La o lună distanţă prezenta emisiunea „Acces Direct“, unde rudele Mădălinei Manole începeau circul. Bine, ea joacă un rol acolo. Dacă o întrebaţi, aşa vă explică probabil. Nu produce foarte cursiv legătura între ficţiune şi realitate. De asemenea, e cea care, după ce se declară revoltată de felul în care cei de la CanCan au intrat în viaţa ei personală, discută vioi despre vieţile personale ale majorităţii celor care ajung subiecţi la ea în emisiune. Cam asta e harababura din logica Simonei Gherghe, un spectaculos om de televiziune. Nu?

    38
    1

  • Maya pe 13 Oct 2011, 19:55
    Pai...

    Indiferent cat de buna sau de proasta este emisiunea Simonei Gherghe, un barbat care comenteaza despre o fosta iubita in felul asta e un nesimtit.

    26
    7

  • mada pe 13 Oct 2011, 18:34
    Lucian este un domn

    Poate si curva de Simona Gherghe, a batut la usa lui si nu i s-a deschis. Sa fim seriosi, Lucian este un domn. Cine mia vizioneaza emisiunile de la Atena 1 si toti presentatori de rahat, numai curve si tigani. Sa nu mai vorbim de toate curvele de asistente care stau ca niste maimute si nu fac nimic, se tuneaza la maxim ca nici ele nu se mai recunos cind se uita in oglinda si nu stiu sa lege 2 cuvinte but yet stiu sa-si arate corpul din plastic. Bravo Lucian!!!!! Te stimez si te voi stima incontinuare.

    27
    14

  • hello pe 13 Oct 2011, 14:04
    ...

    D-nul Viziru este un misogin frustrat.Un barbat adevarat nu face asemenea afirmatii.

    31
    19

  • onutta21 pe 13 Oct 2011, 11:49
    ***

    sunt de acord cu Luminita ,Acces direct este emisiune???? ma faceti sa rad ,mai zis ca este Dan Diaconescu in direct ,emisiuni ieftine unde barfa este in floare .

    30
    12

  • Alina pe 13 Oct 2011, 11:35
    !!!

    Nu va mai dati voi cu parerea despre ce este bine si ce nu.. sincer ati vrea voi sa fiti in locul Simonei Gherghe, este o femeie frumoasa, desteapta si de succes, si care stie sa poarte o conversatie civilizata, nu ca alti prezentatori... !!!

    28
    16

  • luminita pe 13 Oct 2011, 10:29
    SUBIECT

    Pai Antena 1 e Televiziune?????Pai Acces Direct e emisiune sau Conferinta de Presa??? e doar barfa ieftina....Simona gherghe e jurnalist???Hai sa fim seriosi!!!!!! Asta e inca un subiect fabricat de ei de comun acord.....si prostimea serveste cu nesat!!!!!!!!!!!!!Mi-e SCARBA!!!!!

    24
    25

  • Sofy pe 13 Oct 2011, 10:22
    Bravo Lucian !!!!

    In locul Simonei Gherghe nici nu as mai scoate capul in lume.S-au gasit o lesbiana si un homo (Botezatu) sa -si tot dea cu parerea.Nu inteleg de ce o sustine trustul Intact dupa tot ce a iesit la iveala.Eo rusine Simona Gherghe ptr imaginea Antenei. Bravo Lucian tine-o tot asa nu te lasa !!!

    35
    19

  • Ada pe 13 Oct 2011, 09:07
    parere

    Total de acord.

    31
    10

  • f pe 13 Oct 2011, 08:59
    mda

    un articol prost!

    18
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod