5 lecții de stil oferite de Regina Angliei. Ce înseamnă un look impecabil

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este un adevărat fashion icon pentru femeile din întreaga lume. Iată câteva lecții de stil pe care le poți învăța de la ea!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a împlinit de curând 90 de ani, însă, de-a lungul anilor, aceasta a fost un adevărat model pentru multe femei.

Celebrele sale costume de la Chanel, pălăriile sau diferitele modele de mocasini sau pantofi au transformat-o într-un adevărat fashion icon.

Ce trebuie sa știi dacă vrei sa ai mereu un look impecabil:

1. Este important să ai o "uniformă"


Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este cunoscută în primul rând datorită aparițiilor sale publice în care poartă celebrele costume monocromatice de la Chanel.

Are costume în toate culorile curcubeului și mereu a afișat un look impecabil. Ce poți să faci? Poartă un costum din două piese, la care să asortezi o pereche de încălțăminte sport și un tricou lejer.

2. Poartă cât mai multe pălării

De la vestitele pălării înflorate până la cele în culori puternice, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a făcut remarcată datorită aparițiilor sale impecabile. Poți și tu să ai un accesoriu statement, este suficient să cumperi cât mai multe pălării pe care să le asortezi la ținutele de zi.


3. Geanta este importantă


Regina Angliei are foarte multe genți, modele clasice, pe care le asortează la ținutele sale. Ea a optat pentru modele simple, dar de renume. Poți și tu sa-ți cumperi câteva genți de designer și să le asortezi la ținutele de zi sau de noapte. Optează pentru modele care sunt practice, cu mânere detașabile sau cu foarte multe compartimente.

4. Cumpără încălțăminte comodă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii preferă mocasinii în locul pantofilor cu toc, iar această alegere se explică foarte simplu: comoditatea este pe primul plan.
Ea poartă același model de mocasini de mai bine de 50 de ani, modelul fiind executat manual de Anello & Davide. Dacă nu eşti adepta pantofilor cu toc optează pentru o pereche de mocasini care se pretează la foarte multe ţinute.

5. Detaliile contează

Cerceii din perle, bijuteriile din aur sau broșele foarte feminine pot fi purtate atât în timpul zilei, la un ceai, cât și în timpul serii, la un eveniment special. Regina Elisabeta a Marii Britanii își accesorizează toate ținutele și este atentă chiar și la cele mai mici detalii.
Dacă nu îți plac colierele masive sau bijuteriile scumpe, poti sa optezi pentru câteva accesorii simple, dar de efect.

 Foto: Hepta.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod