4 vedete care se dau gravide ca să fie în centrul atenţiei

Celebrităţile din ţara noastră ar face orice pentru a fi mereu pe prima pagină a tabloidelor. În ultimul timp, anumite vedete chiar au inventat că au rămas însărcinate, pentru a fi din nou în atenţia presei şi a publicului.
1 din 5

Simona Sensual este fericită şi vrea să fie mamă

După despărţirea de Maharu, despre Simona Sensual nu prea s-a mai auzit nimic. Zilele trecute, ea a vorbit la Kanal D despre presupusa ei sarcină, afirmând însă că nu vrea să vorbească despre cel care a lăsat-o însărcinată.

„Băiatul cu care sunt este ceea ce îmi doresc. Nu este vorba de fostul, de Maharu. Nu contează ce o să fie copilul, fată sau băiat, sănătos să fie. Am o superstiţie în acest sens şi ştiu că nu e bine să te gândeşti la nume sau la ce o să fie înainte să se nască. Sunt fericită şi chiar îmi doresc să fiu mamă“, a spus vedeta.

 După aproximativ 24 de ore de la aceste declaraţii, Simona Sensual s-a răzgândit şi a afirmat că nu este gravidă. „Li se mai întâmplă şi altor femei să creadă că sunt însărcinate şi să se dovedească la câteva zile contrariul. Aşa mi s-a întâmplat şi mie. A fost o eroare de calcul. M-am pripit. Aş vrea să fiu, îmi pare foarte rău că nu voi deveni mămică. Am avut ghinion, ce să zic! Mai încerc“, a spus Simona Sensual.

21 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alinna pe 21 Nov 2014, 11:10
    ??

    Dupa titlul vostru, se interpreteaza cu totul altceva. C ele se prefac ca sunt gravide,doar pentru a atrage atentia lumii. Primele trei femei enumerate de voi, DA, sunt gravide cu adevarat, " nu se dau gravide". Doar Oana Zavoranu "se da" gravida pentru ca nu a dovedit niciodata acest lucru si a mintit probabil k ar fi insarcinata,pentru a atrage atentia lui Pepe si a publicului. Bye bye

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod