Khloe Kardashian

4 vedete care cred în puterea cristalelor

Cel mai sigur semn că un lucru este la modă este atunci când vedetele încep să îl poarte. Acest lucru se întâmplă şi în cazul cristalelor!

Iată 4 vedete care cred în puterea vindecătoare a cristalelor şi le poartă cu sfinţenie:


Bella Hadid


Modelul are o colecţie impresionantă de pietre preţioase şi ştie cum şi când să le folosească. Înainte de a pleca într-o călătorie în Dubai în aprilie, şi-a stabilit care sunt favoritele sale: un ametist, o baghetă selenit şi celestite albastre, pe care să le încarce sub o lună plină.


Miranda Kerr


Nu este deloc surprinzător faptul că ea crede ferm în puterea vindecătoare a cristalelor. "Întotdeauna am un cuart roz în geanta mea", spune Kerr.

De asemenea, deține o baghetă de cuarț roz în timp ce meditează și doarme cu un cristal sub perna ei. "Este o piatră atât de blândă care poate ajuta într-adevăr să vă vindece și să vă protejeze inima".


Jennifer Aniston


Actrița îşi poartă literalmente dragostea ei pentru cristale în jurul gâtului. Avantajul ei? Un colier din pietre de lună de culoarea piersicii în valoare de 1.600 de dolari.


Khloe Kardashian

Khloe Kardashian


La începutul acestui an, Khloe a dezvăluit că folosește o rolă de turmalină pentru fața ei. "Eu o numesc "bagheta mea magică de frumuseţe", a scris ea pe site-ul ei, adăugând că turmalina ajută la fermitatea muşchilor şi îmbunătăţirea circulaţiei.

Oricât de convingătoare ar părea, produsul ar putea să nu facă tot ce promite Khloe.

Sursă: wellandgood

14 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod