4 motive pentru care Irinel Columbeanu nu mai are succes la femei

Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai mediatizaţi „crai“ din ultimii 20 de ani, pare a avea acum doar ghinion in dragoste. Deşi tatăl lui anunţa că omul de afaceri nu are nicio relaţie cu Alexandra Hodiş, despre care se spunea că ar fi iubita lui Irinel, acum fotomodelul anunţă că era iubita afaceristului, dar s-au despărţit.

Ani la rând, Irinel Columbeanu a lucrat la imaginea sa de om puternic financiar şi viril, însă despărţirea de Monica Gabor pare că i-a fost fatală omului de afaceri. După ce a divorţat de aceasta, norocul nu i-a mai surâs lui Irinel şi a rămas singur şi neconsolat de nicio doamnă sau domnişoară.

Presa a scris că Irinel Columbeanu ar avea o relaţie cu Alexandra Hodiş, un fotomodel în vârstă de 18 ani din Cluj. Mai mult, tabloidele afirmau că această tânără este chiar sosia Monicăi Gabor. „Povestea a început în vară, când Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia şi fetiţei i-a plăcut atât de mult la mare, încât a stat acolo toată vara. Irinel mai venea la Bucureşti din când în când şi pe fetiţă o lăsa acolo în grija bonelor. Între timp, Irinuca a cunoscut-o pe această fată, Alexandra, care e în ultimul an de liceu, şi s-au împrietenit. Mai târziu, naşul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care îl are la Cluj.

Irinel a fost şi el acolo pentru că Irinuca şi-a dorit să o revadă pe Alexandra, şi presa a făcut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intenţie cu fata aceasta de la Cluj“, spunea zilele trecute Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel.

Acum, colegele de liceu ale Alexandrei spun că tânăra şi Irinel au avut o relaţie, care s-a terminat însă la dorinţa fetei din Cluj. „Nu mai suporta ironiile colegilor de şcoală. Pe holurile liceului din Cluj lumea şuşotea când apărea Alexandra. Au deranjat-o şi comparaţiile cu Moni... Apoi, decizia a venit firesc: «Fată, l-am părăsit pe Iri, ajunsesem bătaia de joc a colegilor. Asta e, am toată viaţa înainte», mi s-a destăinuit Alexandra. Acum s-a apucat serios de carte, dăm Bac-ul la vară, nu-i de glumit“, a spus o colegă de-a Alexandrei Hodiş.


Irinel nu mai este „craiul“ de altădată


Faptul că Irinel Columbeanu nu mai are succes la femei se datorează, în primul rând, vârstei sale înaintate. Aşa cum este şi normal, un bărbat de 57 de ani nu mai poate cuceri femeile tinere la fel de uşor cum le cucerea la 30 sau 40 de ani.

Cu toate acestea, este cunoscut faptul că lui Irinel „îi fug ochii“ numai după domnişoare cu picioarele lungi şi abia trecute de majorat.

Conturile lui nu mai sunt atât de pline


La sfârşitul anului 2012, în presă au apărut mai multe informaţii potrivit cărora Irinel Columbeanu ar avea probleme financiare. La acea vreme s-a scris chiar că acesta este şi unul dintre motivele pentru care Monica l-a părăsit pe afacerist. „Nu cunosc amănunte legate despre problemele financiare ale fostului meu soț, nu mi-a împărtășit aceste aspecte pentru că nu ne facem destăinuiri de acest gen de când am ales să o luăm pe drumuri diferite“, s-a apărat atunci Monica Gabor.

La acea vreme s-a scris că Irinel Columbeanu este pe cale să-şi piardă casele din cauza unei datorii pe care o avea la bancă şi se ridica la suma de şapte milioane de euro. Omul de afaceri ar fi cumpărat cu banii o fabrică la Târgu Cărbuneşti, el girând împrumutul cu trei etaje dintr-un bloc aflat în Piaţa Victoriei, însă după apariţia ştirii nu s-a mai auzit nimic de conturile lui Irinel.

Şi-a pierdut popularitatea


Problemele pe care le-a avut cu banii şi faptul că a rămas singur l-au făcut pe Irinel Columbeanu să dispară de pe prima pagină a tabloidelor. Singurele momente în care s-a mai scris desre omul de afaceri au fost acelea în care Monica Gabor, fosta lui soţie, venea în ţară sau făcea ceva în SUA astfel încât să atragă atenţia presei din România.

Faptul că şi-a pierdut popularitatea şi nu a mai apărut în ziare pare să-i fi dăunat lui Irinel, de care nu s-a mai lipit norocul în dragoste.


Moni i-a distrus imaginea


După ce s-a despărţit de Irinel, Monica Gabor a lansat un atac dur la adresa fostului ei soţ. În primul rând, fosta doamnă Columbeanu a spus că omul de afaceri „reciclează“ cadourile. „Toate aceste cadouri aparţineau altor 'iubite' ale lui Irinel Columbeanu. Până şi hainele pe care le primisem fuseseră îmbrăcate şi purtate de alte fete "prezentate" tot de familia Miko, fete hrănite cu aceleaşi speranţe mincinoase şi perfide! Purtam hainele dăruite şi reciclate de către Irinel Columbeanu după ce au fost returnate de Gabriela Botezat, din Rădăuţi, de Lidiana Moldovan din Cluj şi de alte fete“, a spus Monica.

Fosta soţie a lui Irinel a continuat pe un ton şi mai agresiv, afirmând că afaceristul ia Xanax şi este dependend de alcool, acesta fiind remediul lui pentru depresia continuă în care se află.

Ea spunea despre Irinel Columbeanu că este un frustrat şi că orgiile sexuale şi grandomania nu fac decât să ascundă faptul că bărbatul este total nemulţumit de felul în care arată şi că îi este în permanenţă teamă să nu sfârşească în sărăcie.

30 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 30 Ian 2014, 10:39
    e de plans...

    Chiar imi este mila de el..Are varsta la care sa-l ingrijeasca pe tatal sau,nu invers ,sa-i poarte tata de grija cum se descurca cu 'dragostea' si cu afacerile... Pare prostut,de asta ii merge rau,si de ce ii este frica -nu va scapa ! Ar trebui sa se consoleze, sa-si caute un hobby ca sa-si umple timpul(poate golf sau pescuit,sau sa faca trasee montane,antrenand si fetita ca acolo nu sunt paparazzi), o menajera cu vreo 10 ani mai mica, harnica si 'buna la toate',cu discretie...

    1
    0

  • Cutache pe 30 Ian 2014, 05:47
    Irinel

    Am fost impresionata de limbajul si cultura domnului Columbeanu.Unele iubiri vechi gen Lesko,l au considerat gentlemen.Cred ca e timpul sa se impace cu idea ca femeile intelepte de varsta lui ii vor aduce liniste si alinare!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod