4 copii "din flori" descoperiţi după moartea părinţilor

Marile personalităţi au fără doar şi poate, mari secrete. Acestea sunt descoperite rareori atunci când "deţinătorii" lor sunt în viaţă, urmând astfel ca după moartea lor să devină adevărate subiecte de presă, să demitizeze sau, dimpotrivă, să întărească influenţa pe care a avut-o personalitatea respectivă. Există câteva cazuri de acest fel care vin să întărească cele spuse mai sus, mai ales că secretul descoperit după decesul lor este unul de-a dreptul tulburător: un copil nerecunoscut.

Cazul lui Dumitru Tinu şi fiul său secret Andrei este de referinţă, dar nu putem uita nici de poveştile urzite în jurul lui Adrian Păunescu, al regretatului Ion Dolănescu sau al megastarului Michael Jackson, în cazul cărora, după ce au decedat, a mai apărut câte un copil.
1 din 5

Adrian Păunescu, a omis că mai are o fiică

Scriitorul Adrian Păunescu a dat întotdeauna impresia că are o familie perfectă, mai puţin în momentul în care soţia sa, Carmen, a omorât doi oamenii într-un accident de circulaţie. Nimeni nu ar fi crezut vreodată că scriitorul poate avea un copil pe care nu a vrut să-l recunoască. Iată însă cum, la câteva ore de la moartea lui Păunescu, îşi făcea apariţia Andreea-Mihaela Bîrlea, care spunea nonşalant că este fiica poetului. Povestea ei este destul de încâlcită, romanţată chiar pe alocuri. Andreea-Mihaela Bîrlea are 42 de ani şi este fiica Rodicăi Bîrlea, o distinsă doamnă care în urmă cu patru decenii a trăit două poveşti de dragoste frumoase, dar paralele, atât cu Adrian Păunescu, cât şi cu Nichita Stănescu. "În a doua parte a deceniului al şaptelea, o aceeaşi femeie ne-a iubit, pe Nichita şi pe mine, aşa cum şi fiecare dintre noi am iubit-o pe ea. Insuficient de stabilă, acea iubitoare de literatură şi de doi literaţi a reuşit şi o performanţă imposibil de suportat pentru cei doi: a trăit într-o anumită perioada şi cu unul, şi cu altul", nota la un moment dat poetul. Acesta este şi motivul pentru care Păunescu nu a discutat niciodată despre această fiică, pentru că nu era convins că este a lui. Totuşi, Andreea-Mihaela Bîrlea, grefieră astăzi la Secţia Penală a Tribunalului Bucureşti, a deschis o acţiune civilă în acest sens. La data de 10 noiembrie 2010, Andreea-Mihaela Bîrlea a intentat un proces ce are ca subiect stabilirea paternităţii sale, la Judecătoria Sectorului 1. În calitate de "pârâţi" apar în dosar copiii recunoscuţi ai lui Adrian Păunescu - Andrei, Ioana şi Ana-Maria -, dar şi ultima soţie a poetului, Carmen Păunescu. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 23 martie 2011.
16 Martie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MORPHINE pe 3 Iul 2011, 03:12
    ''EVA'' e cu capul!!!

    astia de la EVA nu mai dezinformati aiurea Michael are 3 copii,pe care ii stie toata planeta:Prince,Paris si Blanket;Omer a spus chiar el cu gura lui ca Michael nu este tatal sau biologic iar Mocienne aia e o psihopata,apropo daca ar fi fost cu adevarat fata lui CE a asteptat atatia ani ca sa spuna asta?Dupa moartea lui s-au gasit tot felul de deviati mintal sa se creada copiii sau rudele lui doar doar,or pune si ei mana pe niste dolari!!!!SICTIR!!!

    2
    0

  • MORPHINE pe 3 Iul 2011, 03:09
    rody e scapat de la nr.9

    rody mama ti-ai luat pastilele pe ziua de azi?

    1
    0

  • simona pe 16 Mar 2011, 17:49
    off

    Intre subiect si predicat NU se pune virgula! e ditamai titlul totusi...

    7
    0

  • Dimitriu pe 16 Mar 2011, 08:18
    4 copii"din flori" descoperiti

    Lasati mortii, daca erau persoane obisnuite, nu se lupta nimeni pentru paternitate. Cine face un copil trebuie sa-si mentina capul sus. Copilul este al mamei, tatal este o unire. Dupa cununie.

    8
    1

  • rody pe 16 Mar 2011, 07:52
    nesimtire

    Imorali,ipocriti,lipsiti de suflet,psihopati.

    3
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod