2014, anul despărţirilor printre vedetele din România

Anul 2014 nu a început deloc bine pentru celebrităţile din ţara noastră, în primele luni ale acestui an multe cupluri destrămându-se.
1 din 8

Cristian Boureanu a anunţat că divorţează de Valentina Pelinel

La doar câteva săptămâni după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora Valentina Pelinel l-ar fi înşelat în trecut pe Cristian Boureanu cu Cristi Borcea, politicianul a anunţat că divorţează de soţia lui. „După mai mult de 3 luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim“, a scris Boureanu pe Facebook.

Problemele pentru cuplul Boureanu-Pelinel au început încă din toamna anului trecut, când cei doi au pierdut o mare parte din avere, fiind executaţi silit pentru datoriile făcute la bancă. mai mult de atât, se pare că Boureanu a luat decizia de a pune capăt mariajului şi în urma unor bănuieli că Valentina îl înşeală cu un milionar din America.
9 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • niculescu pe 16 Apr 2014, 21:57
    pentru Bianca

    Buna ziua, cum sa face sa scapam de acest personaj,,Bianca'';o tanara care nu are cultura,are antecedente psihice,,,un nimeni''inventat de Catalin Botezatu si apoi Capatos;nu are trecut si dorim ca CNA-ul sa o condamne ptr.banii furati din scenariile pe care le face ptr.bani:,,se marita,divorteaza,este ba curva,ba femeie de casa,ba femeie de afceri;acum au luat-o turcii la Kanal D;orasul meu nu se mai uita la Kanal D din cauza acestui personaj care in momente de criza i se permite sa faca bani murdariu alaturi de 2 barbati ,,obositi''si ratati;rusine televiziunilor si acestei femei care este un nimic; mediocra a fost la scoala,mediocra este in tot ce face;este la ora actuala o infractoare,trebuie condamnata ptr.banii dati de televiziunile particulare;cred ca acestea nu au stiri si aduc toate,,curvele obosite''pe ecran;sunt destule; m-am agitat rau;zurati-o de pe ecran!nu-i dati bani!sa nu-i ajute Dzeu cu banii luati fara munca;faceti-i un test psihologic cat mai repede. o pensionara culta,desteapta si cu bun simt;am facut banii cu mintea destepata,aceasta fata face bani cu o minte bolnava;luati masuri....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod