15 vedete care au îmbătrânit pe FaceApp: Keanu Reeves e de nerecunoscut

Dacă nu te temi că datele pe care o aplicație rusească ți le preia cu și fără voia ta sau dacă pur și simplu n-ai rezistat tentației și ai considerat că rezultatul distractiv merită riscul, știi deja cum vei arăta la bătrânețe. Frenezia pe care a produs-o FaceApp pe rețelele de socializare a întrecut toate temerile cu privire la securitate, așa că nu-i de mirare că milioane de utilizatori n-au avut nicio problemă pe această temă și "au încins" telefoanele jucându-se cu aplicația.
Unii și-au făcut selfie-uri, și-au pozat animalele de companie și le-au trecut imaginile prin filtrul retro, distrându-se pe seama rezultatelor. Nici vedetele n-au făcut excepție.

Dacă nu ești dispus să încerci FaceApp sau dacă chiar ești fan al acestei aplicații și vrei să vezi cum arată vedetele dacă sunt supuse la testul timpului, cei de la Bright Side îți propun un test interesant. Site-ul a trecut prin filtrul retro al o serie de imagini ale celebrităților, comparându-le cu fotografiile recente ale acestora.
În stânga poți vedea starurile îmbătrânite așa cum le-a gândit programul de inteligență artificială pe care se bazează FaceApp, iar în dreapta sunt pozele recente ale celebrităților. Rezultatele sunt în multe cazuri neașteptate: Keanu Reeves și Madonna par să fi avut cel mai mult de suferit.
1 din 16

Madonna, 60 de ani

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod