15 actori care arată mai bine acum decât la 20 de ani

Cei mai mulți oameni au nostalgia tinereții și au toate motivele. În schimb, aceste vedete n-au de ce să privească cu regret spre trecut: arată mai bine acum decât la 20 de ani!

De cele mai multe ori, timpul își spune cuvântul, lăsându-și urmele pe chipurile noastre. Și tot de cele mai multe ori, frumusețea nu-și pierde puterea, chiar dacă ridurile încep să se înmulțească.

Există oameni cu care timpul este mai prietenos și îi lasă neschimbați, în ciuda trecerilor anilor.
Dar există și câțiva privilegiați care pe măsură ce îmbătrânesc arată mai bine decât în tinerețe.

Aceste imagini publicate de Bright Side demonstrează că vârsta medie are avantajele sale - Jennifer Lopez, Charlize Theron și Halle Berry sunt câteva exemple convingătoare. Iată 15 actori care arată mai bine acum decât la 20 de ani!
1 din 16

Jennifer Lopez - la 26 și la 46 de ani

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ZIC SI EU pe 28 Iul 2020, 15:15
    Gresit

    Vorbe aiurea!Foto la anii tineretii erau realizate cu alte aparate si tehnici,dar tineretea si naturalatea sunt evidente.Restul, vax albina vorba lui Dem Radulescu.

    0
    0

  • Corserpentis pe 28 Iul 2020, 14:31
    Greșeală logică

    Rezultă că în această categorie pot intra actori care la 21 de ani (împliniți anul ăsta) arată mai bine ca la 20 de ani (anul trecut). Corect era: actori care la maturitate arată mai bine decât în tinerețe sau actori care la 40 - 50 de ani arată mai bine decât la 20.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod