13 vedete care seamănă perfect cu partenerii lor. Courteney Cox și Johnny McDaid sunt identici!

Potrivit unui studiu, partenerii de viață încep să semene treptat de-a lungul timpului, chiar dacă nu aveau trăsături faciale similare la începutul relației.
Cuplurile de vedete nu fac excepție, iar atunci când privim fotografii în care unele staruri apar alături de partenerii lor de viață, am putea crede cu ușurință că sunt rude.

În ciuda concepției care spune că de obicei contrastele se atrag, adevărul este cu totul altul. Potrivit sociologului Justin Lehmiller de la Institutul Kinsey din Statele Unite, oamenii sunt atrași de persoanele care le seamănă, deși acest proces este unul subconștient. „Ceea ce ne este familiar are tendința de a ne place și a ne atrage, chiar dacă nu suntem conștienți de asta”, spune Lehmiller, citat de time.com.

Citește și: 15 vedete care și-au schimbat radical imaginea de-a lungul anilor


Iar acest fenomen se aplică și în ceea ce privește aspectul fizic. „Suntem familiarizați cu aspectul nostru, astfel că atunci când vedem oameni care au trăsături similare este posibil să ne placă mai mult acele persoane, din acest motiv”, adaugă specialistul.

Un studiu efectuat în anul 2013 a demonstrat exact acest lucru.
În cadrul experimentului, participanții au primit imagini modificate cu partenerii lor de viață. Fotografiile au fost modificate astfel încât chipurile partenerilor să includă trăsături faciale alese la întâmplare și altele care să includă trăsăturile participanților la studiu. Atât femeile cât și bărbații au considerat că sunt mai atrăgătoare imaginile care includeau propriile trăsături.

Descoperă în galerie 13 vedete care seamănă la perfecție cu partenerii lor de viață.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod