10 lucruri despre Courteney Cox pe care nici măcar fanii înfocați nu le știu

O cunoști și o iubești. Courteney Cox a devenit atât de celebră datorită rolului său din Friends, interpretând-o pe rigida, dar adorabila Monica Geller.
De asemenea, a avut o carieră destul de interesantă atât înainte, cât și după Friends. A apărut într-un videoclip cu Bruce Springsteen și a fost prima persoană care a spus vreodată cuvântul "menstruație" la televizor.

Vrei să afli mai multe despre Courteney Cox? Iată 10 lucruri pe care nici măcar fanii adevărați nu le știau:

1. A studiat arhitectura înainte de a deveni actriță


În primul rând, actrița s-a născut pe 15 iunie 1964 în Birmingham, Alabama. A vrut dintotdeauna să devină un arhitect mare, așadar a studiat la Mount Vernon College, dar a abandonat pentru modeling și actorie.

2. A apărut în videoclipul lui Bruce Springsteen


Înainte să fie Monica Geller din Friends, Cox a apărut în videoclipul lui Bruce Springsteen pentru piesa "Dancing in the Dark".
A jucat rolul unei fane adorabile care a avut șansa unică de a urca pe scenă alături de Bruce și să danseze. Totul se întâmpla în 1984.

3. A cheltuit 12.000 de dolari pe o bicicletă Chanel


Merită să ai o așa prietenă! Când Jennifer Aniston a spus că își dorește să meargă pe bicicletă, Courteney i-a dăruit una de designer. Avea opt viteze și o șa inscripționată cu faimosul logo Chanel.

4. A fost prima persoană care a spus cuvântul "menstruație/ciclu" la TV


Pare ciudat acum, dar publicitatea pentru produsele menstruale a fost interzisă la televizor până în 1972. Așadar, când Fox a filmat o reclamă la Tampax în 1985 și a spus cuvântul "menstruație/ciclu", a făcut istorie.

Citește și: George Clooney le-a dat câte un milion de dolari prietenilor care l-au ajutat în tinerețe: Singurul nume pe care l-a dezvăluit

5.
I s-a oferit inițial rolul lui Rachel Green în Friends


Cox a explicat că a simțit că i se potrivește mai bine Monica, motiv pentru care a interpretat acest rol.

6. S-a luptat cu infertilitatea


Se pare că actrița avea mai multe lucruri în comun cu personajul ei din Friends pe lângă faptul că niciuna dintre ele nu știa să danseze. Ambele s-au luptat cu infertilitatea. În cele din urmă, Courteney Cox și fostul ei soț, David Arquette, au apelat la fertilizarea in vitro. Au o fată împreună.

7. Ea și Ed Sheeran sunt prieteni buni


Cu ocazia aniversării lui Ed Sheeran, Courteney a postat o imagine amuzantă cu ea și celebrul cântăreț. Mai mult decât atât, Sheeran a locuit timp de trei luni în casa din Malibu a actriței pentru a scrie muzică.


8. A fost căsătorită cu David Arquette timp de 13 ani


Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare pentru thrillerul horror "Scream". David a apărut chiar și în serialul de succes Friends, într-un episod din sezonul 3. Din păcate, cei doi s-au despărțit în 2010.

9. Era însărcinată în ultimul sezon din Friends


Acesta este motivul pentru care ultimul sezon al serialului Friends a avut mai puține episoade decât toate celelalte. Dacă revii asupra serialului și revezi ultimele episoade, vei observa că actrița purta o mulțime de eșarfe și haine largi.

10. Tatăl său era pe moarte în timp ce filma pentru Friends


Era în drum spre serviciu atunci când tatăl său a sunat-o să-i spună că are cancer.
Medicii i-au dat trei luni să trăiască. În tot acest timp, nu i-a fost deloc ușor să zâmbească și să-și joace rolul.

Bonus!


Actrița a avut o relație serioasă de șase ani cu Michael Keaton. Foarte puțini oameni știu că ei au fost împreună vreodată.














19 Noiembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod