10 femei celebre a căror vârstă e de necrezut: Toate arată foarte bine

Anii trec, dar ele refuză să îmbătrânească: aceste femei celebre arată fabulos, iar vârsta lor ne ia mereu prin surprindere.

Din când în când, aflăm că o vedetă își aniversează ziua de naștere. Și, de multe ori, vârsta acesteia ne ia prin surprindere, mai ales dacă este vorba despre o femeie care a trecut de 40 de ani.

Starurile au grijă să se mențină într-o formă foarte bună odată cu trecerea timpului, dar unele arată atât de bine, încât vârsta lor este de necrezut.
Unele s-au născut cu gene foarte bune, altele au apelat de-a lungul anilor la chirurgia estetică pentru a arăta perfect. Dar toate sunt foarte frumoase și continuă să fascineze publicul cu forța lor de atracție.

Iată zece femei celebre care continuă să arate extraordinar oricât de repede trece timpul, demonstrând că frumusețea nu are vârstă.
1 din 11

Jane Fonda

Vedeta a pozat în octombrie într-o ipostază foarte șic pentru revista Interview. La un pas de 83 de ani, pe care îi va împlini în decembrie, actrița arată fantastic.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 3 Nov 2020, 16:01
    10 femei celebre a căror vârstă e de necrezut

    Daniel Dumitrescu, exact așa se bat câmpii. Toate aceste celebrități au arătat bine, acum toate își arată anii, mai mult decât atât unele sunt chiar îmbătrânite cu 10-20 ani. Tu de unde ai luat pozele astea, din ce reviste?! Pune-le frate pozele din anul 2020 și vei vedea și tu, asta dacă nu ai orbul găinii, cu adevărat cum arată și poze nu trecute prin FaceApp. Așa... trecute prin photoshop, și eu ți le fac domnișoare. V-ați învățat numai cu lături.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod