10 copii celebri care s-au schimbat mult după ce au crescut

Deşi sunt privilegiaţi şi se bucură de celebritate de la vârste fragede, copiii celebri n-au o viaţă uşoară. Iată cum s-au schimbat după ce au crescut!

Copii fără copilărie - deşi sună ca un şablon nepotrivit pentru nişte copii privilegiaţi, asta li se întâmplă când devin celebri de la vârste fragede şi intră în atenţia presei. Nu-i uşor deloc pentru un copil să crească sub presiunea media care se înteţeşte pe măsură ce creşte, iar evoluţia sinusoidală a unor staruri precum Miley Cyrus şi Justin Bieber demonstrează că faima dobândită devreme apasă foarte greu pe umerii unor copii.

Mulţi copii faimoşi care aveau un viitor strălucit au renunţat la cariera lor în anii care au urmat.

Alţii, însă, au reuşit să se descurce cu celebritatea şi şi-au continuat drumul spre glorie. Cu trecerea anilor, ei s-au schimbat mult, iar astăzi cu greu ni-i mai amintim aşa cum arătau în timpul copilăriei.

Bright Side ne vine în ajutor cu o serie de fotografii ale unor copii celebri care s-au schimbat mult după ce au crescut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod