Uscătorul mobil de rufe îți dă mai multă libertate: Termină treaba în 15 minute

Marele avantaj al acestui aparat îl reprezintă dimensiunile reduse, fiind transportabil oriunde ai nevoie. Acesta usucă 1,5 kilograme de rufe într-un sfert de oră, cu o șifonare minimă.

Morus Zero este cât un minitelevizor de bucătărie. Îl poți pune pe blatul din bucătărie, pe comoda din dormitor, în baie, pe mașina de spălat, în garajul casei și oriunde ai nevoie de el, ba chiar îl poți lua cu tine în bagaj când pleci undeva departe cu rulota, de exemplu.

Capabil să ucidă toți germenii din rufe în doar 15 minute, uscând până la 1,5 kilograme de haine cu o șifonare redusă, Morus Zero le oferă utilizatorilor mai mult spațiu și mai multă libertate.

Aparatul folosește o pompă pentru a trage aerul din tamburul care se învârte alternativ în ambele sensuri, permițând apei să se evapore din haine la o temperatură mai mică decât la uscătoarele clasice.

Acesta degajă astfel mai puțină căldură și consumă mai puțină energie electrică în comparație cu un aparat convențional de aceeași mărime. Un senzor de umiditate detectează momentul în care hainele sunt uscate și oprește automat mașina, un ciclu de uscare durând maximum un sfert de oră, relatează agenția Ferrari Press.

Morus Zero are și un senzor cu lumină ultravioletă care ucide 99,9% din bacteriile prezente în haine. Uscătorul nu are nevoie de un ventilator, apa rezultată fiind colectată într-o tăviță.

Utilizatorul este anunțat când recipientul trebuie golit.

Miniuscătorul este disponibil momentan pe platforma de crowdfunding Kickstarter, începând de la 299 de dolari.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod