HP EliteBook, laptopul perfect pentru business

Alegerea unui laptop este o decizie importantă pentru orice utilizator de business.
Ca dispozitiv principal de lucru pentru a rămâne productiv, un laptop chiar rivalizează cu un smartphone în ceea ce privește cât de des folosim dispozitivul, ce facem pe el în timpul zilei și ce putem realiza cu acesta. De aceea, seria de laptopuri HP EliteBook este alegerea perfectă, deoarece vine cu calitate superioară într-un design frumos, cu caracteristici suplimentare de securitate.

Dacă ești angajat la birou, freelancer sau călătorești de la client la client, EliteBook ți se va potrivi. Aceste laptop-uri au opțiuni suplimentare pentru stocarea fișierelor în siguranță.

Una dintre caracteristicile de vază ale liniei HP EliteBook este că aceste laptopuri tind să fie suficient de durabile pentru munca pe teren, dar totuși se potrivesc chiar la ședințele de birou.
Această linie pune accent, de asemenea, pe solicitările suplimentare de securitate a afacerilor. Fiecare laptop HP are unele caracteristici legate de securitate, dar modelele EliteBook oferă și mai multe opțiuni de securitate pentru afaceri, cum ar fi cititor de amprente, detectarea feței și alte identificări biometrice.

Mai mult decât orice, laptopurile HP EliteBook tind să fie mai durabile și pot rezista la mai multe agresiuni și chiar la căderi scurte pe covor, datorită modului în care sunt construite.

HP EliteBook – notebook de business cu clasă


Un notebook de business de primă clasă precum HP EliteBook performează excelent și arată foarte bine. Cu materiale prelucrate elegant și de primă clasă, cum ar fi aluminiul periat și magneziul, HP stabilește standardele în ceea ce privește funcționalitatea și designul. Fiind atât de plat și atât de ușor, utilizarea unui HP EliteBook este o experiență cu totul specială.

Ecranele HD extrem de ascuțite vin cu o rezoluție de până la Ultra HD, iar unele sunt dotate opțional cu o funcție tactilă. Un sistem audio Bang & Olufsen oferă o acustică profesională pentru conferințe video.

Seria HP EliteBook 700/800 se adresează utilizatorilor care au nevoie de un notebook fiabil, extrem de puternic și care sunt, de asemenea, foarte mobili. Seria HP EliteBook 1000, precum Folio G1, merge chiar mai departe. Și mai ușor, chiar mai plat și confecționat dintr-un metal tăiat cu diamant, acest laptop este perfecțiunea în ceea ce privește performanța și designul.

Puternic și stilat


Orice cereri ai avea de la un laptop, un HP EliteBook le îndeplinește. Aceste notebook-uri uneori extrem de plate și ușoare, precum seria HP EliteBook 700/800, au cele mai noi procesoare de la AMD și Intel, combinate cu o memorie RAM de până la 8 GB. Un HP EliteBook din seria 1000 este echipat cu cele mai noi generații de procesoare Intel i5 sau i7, precum și 8 sau 16 GB RAM.

HP se bazează pe grafică Intel HD, soluții AMD la bord și carduri grafice Radeon suplimentare pentru afișarea graficii HD. Datorită designului sofisticat și a componentelor de cea mai înaltă calitate, un HP EliteBook consumă foarte puțină energie, astfel încât bateria poate rezista o zi lungă fără probleme. Conectivitatea profesională de pe HP EliteBook include porturi USB 3.0 și port de afișare. În seria 1000, HP folosește porturi USB-C cu opțiuni de încărcare, priză Thunderbolt și Displayport 1.2.

Cea mai bună siguranță posibilă din mers


Pierderea de date și problemele cu virușii sunt un lucru neîntâlnit pe un HP EliteBook. De exemplu, setul de instrumente de securitate HP BIOSphere cu HP Sure Start protejează BIOS-ul împotriva atacurilor, permite întreținerea la distanță și protecția automatizată a datelor. Camera IR opțională acceptă Windows Hello pentru identificarea biometrică a utilizatorului, de exemplu scanând fața acestuia.

HP SureView


Protejează-ți datele de privirile nedorite cu HP SureView opțional disponibil. Doar o apăsare a unui buton este suficientă și vecinii nu mai văd nicio informație pe ecranul tău.

HP EliteBook este disponibil cu Windows 10 Pro.

Indiferent dacă te afli într-o călătorie de afaceri, în camera de hotel, într-o sală de ședințe sau la birou, un HP EliteBook este întotdeauna partenerul ideal pentru afaceri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod