Fii stralucitoare in 24 de ore

Ce faci? Cum te transformi intr-o printesa? Shine a consultat specialisti, nutritionisti si a tras cu urechea la trucurile vedetelor, ale unor sportivi de performatia si a aflat ce se poate face, intr-o singura zi, ca sa te transformi din Cenusareasa in Printesa.
Ce faci? Cum te transformi intr-o printesa? Shine a consultat specialisti, nutritionisti si a tras cu urechea la trucurile vedetelor, ale unor sportivi de performatia si a aflat ce se poate face, intr-o singura zi, ca sa te transformi din Cenusareasa in Printesa. De ce ai avea nevoie de acest gen de informatii? Pentru ca niciodata nu stii ce iti rezerva viitorul, si pentru ca, daca stii ce sa faci, jumatate din problema este rezolvata.

Pasul 1: la coafor


Este de preferat sa apelezi la specialisti, pentru ca in felul acesta vei face economie de timp, iar rezultatele sunt garantate. Ce faci la coafor: te speli bine pe cap si aplici pe par o masca hranitoare, iti tunzi varfurile si aplici un nuantator.
Iti faci manichiura, pedichiura si te epilezi. Nu uita sa-ti ingrijesti sprancenile. In masura in care este posibil ai mai putea incerca 30 de minute de sauna si un masaj. Lucruri pe care, in principiu, la poti face si acasa...

Trucuri:

  • Nu iti schimba coafura, decat daca esti absolut sigura ca a doua zi va arata perfect si vei fi multumita de imaginea ta. Cea mai buna solutie este sa-ti strangi parul, pentru ca nu exista femeie care sa nu fie avantajata de aceasta formula. Vezi si tenditele din primavara asta aici.
  • Nu te epila folosind ceara sau lama de ras.
    Prima varianta te poate arde, in al doilea caz exista riscul sa te tai. Scopul tau este acela de a avea pielea perfecta, asa ca cea mai buna solutie o reprezinta cremele pentru epilat, care nu te ranesc si care lasa pielea fina.
  • Nu iti colora unghiile. Alege o manichiura frantuzeasca sau un lac incolor. Sunt cele mai elegante formule.

Pasul 2: mancarea


Trebuie sa incapi si sa te simti bine in rochia ta, motiv pentru care nu trebuie sa fii deloc balonata (este una dintre cele mai suparatoare si mai des intalnite suferinte ale femeilor), asa ca trebuie sa ai mare grija ce mananci. In plus, o zi de dieta poate insemna uneori, chiar si doua-trei kilograme mai putin, daca reusesti prin metode naturale se elimini surplusul de apa din organism.
In consecinta iata meniul unei zile care precede Ziua Z!

Trucuri:

O cafea cu lapte, fara zahar, dimineata si doua batoane proteice - combinatia are efect diuretic si laxativ.
La pranz, o telina potrivita, rasa, un praf de sare si sucul de la o lamaie. Pentru un gust bun, poti adauga si un borcan mic de iaurt. Mananca salata incet, impreuna cu o felie subtire de paine prajita. Telina are ca efect absorbtia gazelor intestinale, are efect depurativ si te ajuta sa elimini apa din organism.
Seara: un file de peste la cuptor, un borcan de iaurt si un baton proteic, pentru a-ti asigura necesarul de grasimi si un somn sanatos.
In cursul zilei de transformare bea doi litri de ceai de papadie, neindulcit, in care ai adaugat sucul de la o lamaie.
Papadia are efect diuretic.  
12 Martie 2010
 

Comentarii (29)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pasion.r0x92 pe 27 Mar 2010, 16:22
    fetelor dca vreti sa va ingrasati...

    incepeti un mod de viata sanatos mancati alimente sanatoase sarace in grasimi cu multe proteine si vitamine;;) 3 mee principale iar seara mancati pana in ora 6 iar intre mese gustari:). Nu trebuie sa mancati mult deodata ca sa va ingrasati, putin si des.Asta e reteta. Iar pentru un ten frumos si sanatos hidratarea este cheia macar 3 litrii de apa pe zi .

    0
    0

  • TUDORACHE TEODORA pe 19 Mar 2010, 13:09
    VREUAU SA MA INGRAS

    VREAU SA MA INGRAS PT CA MI SE PARE CA SUNT PREA SLABA

    1
    0

  • lili67 pe 19 Mar 2010, 11:10
    dieta

    vreau sa slabesc dar nu prin infometare

    0
    0

  • violettes pe 18 Mar 2010, 18:19
    hraniti-va sanatos

    kamelya ce sfat de toata jena,daca vreti sa pune-ti kg in plus nu fast food-ul este solutia sau dulciurile.incercati sa mancati mai multe vitamine,legume fructe,poate asta lipseste organismului. nu fast food.

    0
    0

  • chuci pe 18 Mar 2010, 15:42
    pastile de ingrasat?

    nu recomand...sa nu se ajunga la pastile de slabit, pe urma...si apoi nu cred ca e bine sa le iei cand vrei.aaaaaa...iar sunt slaba....stai ca mai iau niste pastile...

    0
    0

  • nikotkd pe 17 Mar 2010, 22:33
    Sanatate, frumusete si suplete!

    Fetelor,,,,vreti frumusete, suplete etc. la 0 efort....nimic nu se obtine fara putzin efort....asa ca...vrei sa slabesti? misca-ti assu' la bazin, 2-3 ture alergare si renunta la mancarea nesanatoasa. Cat despre frumusete...aici sunt total de acord cu luciano. e foarte important sa fii ingrijita. Mai bn zis ideea e SA TE RESPECTI. moolt succes ;)

    0
    0

  • nikotkd pe 17 Mar 2010, 22:30
    Sanatate, frumusete si suplete!

    Fetelor,,,,vreti frumusete, suplete etc. la 0 efort....nimic nu se obtine fara putzin efort....asa ca...vrei sa slabesti? misca-ti assu' la bazin, 2-3 ture alergare si renunta la mancarea nesanatoasa. Cat despre frumusete...aici sunt total de acord cu luciano. e foarte important sa fii ingrijita. Mai bn zis ideea e SA TE RESPECTI. moolt succes ;)

    0
    0

  • blondyx pe 17 Mar 2010, 22:09
    pt.cine vrea sa se ingrase

    si eu am incercat cu fel si fel de metode...fel si fel de mancaruri dupa ora 7 pana la ora la care am dorit,insa nimic,pana cineva mi-a recomandat un medicament pe nume Peritol...deci va garantez 100% k asta va va ajuta,pe mine m-a ajutat si nu numai pe mine.cred k ar trebui sa le iau din nou,..:P

    0
    0

  • veronica pe 17 Mar 2010, 13:47
    analizati-va organismul...

    Eu consider ca foarte bn a comentat si a gandit lucky.luciano...pur si simplu si eu am aceleasi concluzii la situatia data...in primul rand analizat-va pe voi...ceea ce va place si ceea ce nu ...incercati sa ajungeti la standardele dorite de voi dar important este sa va placa voua nu celor din jur...incercati sa nu mai traiti cu lumea...ca si asa suntem conduci de aparente....incercati sa iesiti din tiparul vietii cotidiene...pentru ca nimeni nu este PERFECT...

    0
    0

  • mieke378 pe 17 Mar 2010, 10:39
    ingrasare?

    cel mai "sanatos" este sa apelati la un nutritionist. O simpla consultatie nu este foarte costisitoare. El iti analizeaza organismul si in functie de acesta iti da o lista cu alimentele potrivite corpului tau. Este valabil atat pentru cele care doresc sa se ingrase, cat si pentru cele ce doresc sa slabeasca. Nu incercati diete si pastile la sfatul prietenelor. Eu am incercat sa slabesc cu pastile. Nu contest ca am slabit, dar acum am probleme cu imunitatea si datorita acestui lucru sunt predispusa la tot felul de infectii.

    0
    0

  • catalina pe 16 Mar 2010, 21:44
    celulita

    numai fi asa speriata de cleulita ..:-??... nu cred ca apare de la dulciuri sau fast food ... doarece eu am 1, 67 ji 67 de kg ... inainte de craciun aveam 50 de kg . dar mam ingrasat am slabit cu ajutorul unor pastile super slim .. care mi.au dat peste cap tot org. oricum am avut si 94 de kg inainte sa labesc pentru ca mancam margarina cu degetul si jumari si dulciuri si tot felu de tampenii de care acum imi e scarba ..:-&... si nu am avut strop de celulita in viata mea .. tin sa mentionez ca am 22 de ani :P

    0
    0

  • Monica pe 16 Mar 2010, 19:59
    Îngrăşat??!!

    Sfaturile voastre pentru îngrăşat nu sunt prea sănătoase deşi sună bine şi au efect garantat...cine se îngraşă cu fast food şi dulciuri riscă straturi serioase de celulită...mai bine slabă...şi eu sunt slabă de când mă ştiu şi aş vrea să mă îngraş dar celulita mă sperie la culme!

    0
    0

  • bote pe 16 Mar 2010, 19:25
    Simplu

    yo's baiat si vroiam sa ma ingras tot asa..cam 5 kg si rapid....m-am dus la sala ...si am luat proteine timp de o luna si m-am ingrasat 5 kg ...iar acum dupa 5 luni de pauza am ramas la aceeasi greutate....nush daca are acelasi efact si la fete...dar poti incerca la o sala de fitness...cine stie....bft

    0
    0

  • kamelya1987 pe 16 Mar 2010, 16:28
    pentru cine vrea sa se ingrase

    Fetelor mancati mult seara(si noaptea daca puteti) si mult fast food. Asta m-a ingrasat pe mine mai mult decat m-am asteptat si acum o dau pe slabit:))

    0
    0

  • loredana30 pe 16 Mar 2010, 16:02
    vreau sa ma ingras

    eu nu reusesc sa ma ingras deoarece sunt fff slaba oare se poate asa ceva? `

    1
    0

  • eugen160_andrei pe 16 Mar 2010, 12:37
    scumpik_21

    si eu imi faceam probl pt k nu ma ingrasam si am inceput sa mananc m-ai mult,m-ai gras,m-ai multa paine si am reusit sa pun vreo 3 kg

    0
    0

  • eugen160_andrei pe 16 Mar 2010, 12:36
    anka

    diabetul SE FACE si de la dulciuri!!este intr-adevar unul care se mosteneste,dar se si face....daca nu stii asta,citeste m-ai mult...sunt asistenta si stiu:)cat despre ingrasat,fetelor,nu va faceti probl..o sa puneti pe voi cand va asteptati m-ai putin

    0
    0

  • Paschia Rucsandra pe 16 Mar 2010, 11:10
    dulce

    O sa inkerc sa respect regulile dumneavostra.Va multumesc pentru ajutor!

    0
    0

  • nicojon pe 15 Mar 2010, 23:47
    absurd

    e total aiurea.cum sa imi permit eu asa ceva cand merg la facultate si in restul timpului lucrez k ospatarita in 2 locuri.crema de epilat nu are cum sa fie mai buna decat ceara si acum cata minte sa ai sa te arzi:)).si eu vreau sa ma mai ingras dar la mine e destul de greu la programul pe kre il am.

    0
    0

  • taliwill pe 15 Mar 2010, 17:24
    scumpik

    vad ca nu sunt singura..:D..as vrea sa mai pun si eu pe mine vreo 5 kg..dar nusth cum..mananc mult,mai ales dupa ora 7...dar degeaba...nu se prinde..oare cum?...

    0
    0

  • te_iubesk pe 14 Mar 2010, 22:18
    scumpik

    si eu am problema asta...sunt foarte slaba si vreau macar 5kg sa mai pun pe mine,dar nu gasesc nicaieri o dieta de ingrasare...si lucky...invidia isi spune cuvantul...tine`ti rautatile pt tine,k nu e nimeni curios k sa le afle...

    0
    0

  • anka pe 14 Mar 2010, 16:00
    lucky.luciano

    scumpik a apus k cei din jurul ei cred k arata ca un model, nu este opinia ei personala...si dak se lauda cu asta, foarte bine, bv ei...nu-ti pune frustrarile pe seama succeselor altora! iar pt anita miss: diabetul nu se face de la dulciuri!! mai documentati-va, oameni buni! cat despre sfaturile de mai sus, mi se par putin depasite..crema de epilat este o mare porcarie si frumusetea nu se va incadra niciodata in standardele dupa care tind toti a se ghida. frumusetea e relativa...important este se fii ingrijita, sa ai un aspect proaspat, nu fortat sau artificial si cel mai important, sa te aranjezi in primul rand pt tine si apoi pt cei din jur.. multa bafta!!

    0
    0

  • lucky.luciano pe 14 Mar 2010, 13:50
    Scumpika :))

    arat ca un model... hahaha :)) ce modesta, punetio cizma in cap ca sa arati ca Naomi

    0
    0

  • AnitaMiss pe 14 Mar 2010, 12:16
    vreau sa slabesc

    eu cat am incercat sa slabesc nu am reusit nu st grasa grasa dar nici cum as vrea eu ar trebui ca sa dau doar 1 kg si pt skumpik_21 eu sp ca dak vrei sa te ingrasi ceea ce eu nu iti sugerez trebuie sa bagi multe dulciuri in tine dar nu foarte multe sa nu ajungi la diabet manank mancaruri grase cum ar fi salata de beuf care are maioneza si te ingrasa paine ....si nuj ....dar eu iti zik sa te bucuri ca esti slaba.....:|

    0
    0

  • Anda pe 14 Mar 2010, 10:41
    oh, really?

    Mda, foarte bune sfaturile din acest articol, pacat ca multe femei nu isi permit atat de mult lux. Sa nu uitam ca si o femeie cu un buget limitat merita sa fie stralucitoare. Eu propun un articol care sa contina sfaturi utile, practice si mai putin costisitoare. Si pt scumpika_21 un sfat:bucura-te ca esti slaba, sa nu iti doresti niciodata sa te ingrasi:) e ft usor sa pui kg in plus, asta daca nu ai o problema de sanatate.

    0
    0

  • Scumpika_21 pe 14 Mar 2010, 01:19
    nu vreu sa slabesc,vreau sa ma ingras

    ok.inteleg dieta daca esti garsa,dar eu sunt slaba. Multi spun ca arat ca un model dar eu ma vad am slaba,eu ce trebuie sa fac? Peste tot remedii si diete de slabrire dar ptr.femeile slabe nu exista nimic?

    0
    0

  • Scumpika_21 pe 14 Mar 2010, 01:18
    nu vreu sa slabesc,vreau sa ma ingras

    ok.inteleg dieta daca esti garsa,dar eu sunt slaba. Multi spun ca arat ca un model dar eu ma vad am slaba,eu ce trebuie sa fac? Peste tot remedii si diete de slabrire dar ptr.femeile slabe nu exista nimic?

    0
    0

  • dana pe 13 Mar 2010, 21:24
    =)) ciorapii de schimb imi lipsesc ca sa fiu frumoasa si stralucitoare

    =)) ciorapii de schimb imi lipsesc ca sa fiu frumoasa si stralucitoare

    0
    0

  • alina pe 13 Mar 2010, 13:24
    buna

    imi doresc si eu cel mai mult sa arat frumos

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod