Cinci idei simpatice pentru a te relaxa in weekend

Este de la sine inteles faptul ca, in timpul saptamanii, nu iti poti permite sa te ocupi de tine insati asa cum ar trebui si cum ai merita. Nu, tinand cont de multitudinea de sarcini carora trebuie sa le faci fata la birou si de familia care iti solicita atentia seara, cand ajungi acasa oricum obosita si fara alta dorinta decat aceea de a face un dus si de a te cufunda in somn. Dar weekend-ul este incomparabil mai generos din acest punct de vedere, asa incat poti da curs activitatilor tale preferate, care te ajuta sa te deconectezi.

Tratamente Guinot la centrul Eden Spa - un rasfat pe care frumusetea ta il merita

Putine activitati pot fi mai relaxante pentru o femeie decat aceea de a se lasa rasfatata printr-un tratament de ingrijire a pielii... Nici nu vei simti cum au trecut cele 60 de minute, cat dureaza o sedinta, iar la sfarsit vei fi nu numai relaxata, ci si mai odihnita si deci, mai pregatita pentru o noua saptamana de lucru. Iata trei tratamente Guinot din care il poti alege pe cel care iti "face cu ochiul"...

Hydradermie - "Tratament de star"
Un set de tratamente spectaculoase pentru tenul de orice natura, cu rezultate vizibile si de durata, desfasurate in trei etape: ionizare - pentru a conduce ingredientii activi in profunzimea pielii, oxigenare - pentru stimularea functiilor celulare si masajul de lifting, pentru a imbunatati calitatea pielii.

Liftosome
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod