A inceput Bookfest 2009

Pe 17 iunie, la ora 18.00, la standul RAO are loc lansarea volumulul "Ne.Voie a.Cum. Acum Este Momentul Potrivit", de Albert Frendza. Este un titlu pentru iubitorii de literatura fantasy si nu numai. Este stiut faptul ca Frendza isi captiveaza cititorii cu un roman in care dragostea si prietenia, intrigile diverse si sensurile ascunse se impletesc subtil intr-un fir epic ce ne poarta din prezent in viitor.

Pe fundalul unei variate perspective temporale (trecutul cu urmari in prezent, prezentul vazut prin prisma viitorului, un viitor conditionat de prezent), in prim-plan evolueaza personaje bine conturate, care tin cititorul in suspans de-a lungul intregului roman.

Vineri, 19 iunie, ora 17.30, la Bookfest 2009 are loc Sarbatoarea fanilor Amurg, moment in care se lanseaza si volumul "Zori de zi", de Stephenie Meyer.
Cu aceasta ocazie, Editura RAO te invita sa participi la trei concursuri:

Te pricepi la desen, colaje sau grafica computerizata?
Atunci dovedeste-ti talentul punand in imagini pasiunea ta pentru seria Amurg. Vino cu creatiile tale (fan art-uri desenate sau tiparite) la standul Editurii RAO de la Bookfest, incepand de miercuri, 17 iunie. Termenul limita pentru depuneri este vineri, 19 iunie, ora 12.

Te pricepi la vorbe, esti o fire pasionala?
Pune pe hartie cea mai emotionanta declaratie de dragoste pe care o poti crea (in maxim 250 de cuvinte/o pagina A4).


Trimite-o apoi pe adresa de e-mail office@raobooks.com sau depune-o la standul Editurii RAO de la targul de carte Bookfest incepand de miercuri, 17 iunie. Termenul limita pentru depuneri este vineri, 19 iunie, ora 12.
17 Iunie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod