Tu + apa + muzica preferata = MP3 player subacvatic

Un player MP3 subacvatic pare o idee foarte buna, mai ales ca ne asteapta multe zile de plaja, miscare sau la piscina.
Un player MP3 subacvatic pare o idee foarte buna, mai ales ca ne asteapta multe zile de plaja, miscare sau la piscina.
Primul MP3 player subacvatic a fost lansat in urma cu doua luni de iRiver, in colaborare cu Speedo, si se numeste iRiver LZR Racer Aquabeat. Are memoria interna de 2 GB si un pret recomandat de vanzare de 400 de lei. Deocamdata nu este disponibil in Romania.

Un alt player rezistent la apa este AquaMusic, de la Lavod. Singura problema este ca, desi player-ul poate fi comandat pe site de catre clientii din Romania, cantitatea minima livrata de Lavod este de 10 bucati.

AquaMusic cantareste doar 11 grame si masoara doar 5,5 centimetri, asa ca nu te va deranja aproape deloc atunci cand faci sport sau inoti. Produsul a fost testat si producatorul ne asigura ca functioneaza perfect chiar si la adancimea de trei metri.

AquaMusic reda muzica in formatele MP3 si WMA
Il poti folosi chiar si la 3 metri sub apa
Functioneaza timp de trei ore in apa
Atat player-ul, cat si castile sunt subacvatice
Se agata la gat ca un colier, ca sa nu te incurce la inot
Castile vin cu "bulbi" de diferite marimi
Conectare la computer prin USB (cablul este inclus in pachet)

AquaMusic costa 59 de dolari americani si il gasesti la adresa http://www.lavod.com/index.php/english/swimming-en/lfa-295w-aquamusic.html.

Un alt player subacvatic, pe care il poti cumpara chiar dintr-un magazin online romanesc, este MusicTube, produs tot de catre Lavod. Pentru 169 de lei, primesti un player MP3 potrivit pentru activitati in aer liber si in apa, cu casti stereo rezistente la apa, trei marimi diferite de bulbi pentru ureche si un suport ajustabil pentru brat.

La fel ca si modelul prezentat anterior, player-ul, realizat din aluminiu oxidat, reda fisierele MP3 si WMA, se conecteaza la computer prin USB 2.0 si functioneaza cu un acumulator reincarcabil. Lavod MusicTube functioneaza sub apa timp de doua ore, la o adancime maxima de doi metri. Player-ul are memoria interna de 1 GB, suficient pentru aproximativ 200 de melodii.

Il poti comanda la adresa http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=62463&c=1166&irp=20&ils=10.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod