Sarbatoarea fanilor Amurg, la Bookfest

18 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Sarbatoarea fanilor Amurg, la Bookfest

Esti invitata vineri, 19 iunie, la ora 17.30, la standul Editurii RAO, hala 15, de la Bookfest pentru a sarbatori din plin fenomenul Amurg – fenomen care a uimit si a impresionat milioane de tineri cititori din intreaga lume!

Editura RAO ii premiaza pe fanii seriei Amurg! Creatiile trimise de catre cititorii seriei Amurg pentru cele trei concursuri vor fi premiate maine, 19 iunie ora 17.30 la Sarbatoarea fanilor Amurg:

Te pricepi la desen? La colaje? La grafica computerizata? Atunci dovedeste-ti talentul punand in imagini pasiunea ta pentru seria Amurg.
Te pricepi la vorbe? Esti o fire pasionala? Pune pe hartie cea mai emotionanta declaratie de dragoste pe care o poti crea.
Te-au fascinat inca de la inceput copertele cartilor din seria  Amurg? Te-ai intrebat vreodata ce vor sa reprezinte?  Ai ocazia acum sa dai frau liber imaginatiei! Asterne in cuvinte propria interpretare a unuia dintre simbolurile de pe copertele seriei.

Seria Amurg, de Stephenie Meyer

  • cele mai recente date de vanzari  arata ca seria s-a vandut in peste 42 de milioane de exemplare in toata lumea
  • in Statele Unite, volumul Amurg s-a vandut in peste 13 milioane de exemplare
  • potrivit USA Today, de la sfarsitul lui noiembrie 2008 una din cinci carti cumparate in Statele Unite a fost scrisa de Stephenie Meyer
  • fanii seriei au creat peste 100 de site-uri
  • cartile au fost traduse in 37 de limbi (printre care vietnameza si chineza)
  • romanele lui Stephenie Meyer au obtinut atat recunoasterea publicului, cat si pe cea a criticii: 30 de saptamani pe locul 1 in topul New York Times Bestselling Series, 75 de saptamani pe lista USA Today, 5 saptamani pe primul loc in lista NYT, recomandarea New York Times Editor’s Choice, „Cea mai buna carte a anului” – Publishers Weekly, „Cea mai buna carte a deceniului” – Amazon, prezenta in Top 10 al cartilor pentru tineri realizat de Booklist

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod