Usain Bolt

Usain Bolt, prins cu o femeie în pat! Imaginile care îl dau de gol

Campionul olimpic Usain Bolt apare în ipostaze intime alături de o tânără. Imaginile s-au răspândit pe internet după ce acesta a petrecut până în zori de ziua lui de naştere.

Vedeta Jocurilor Olimpice de la Rio se află într-o situaţie stânjenitoare după ce mai multe fotografii în care apare alături de o tânără au devenit virale pe internet şi au fost publicate de presa din întreaga lume.

Jady Duarte, o studentă de 20 de ani din Rio a difuzat pe WhatsApp imaginile în care ea îl îmbrăţişează în pat pe atletul jamaican, aflat în bustul gol. Mai mult, într-una dintre fotografiile care au fost publicate de cotidianul brazilian El Globo, tânăra pare că îl sărută pe obraz pe Usain, în timp ce ea priveşte spre camera foto.

Sprinterul jamaican, care a împlinit duminică 30 de ani, a fost fotografiat în timp ce a petrecut până în zori la clubul All In din Tijuca, o suburbie din Rio.

Contactaţi de cotidianul britanic Daily Mail, reprezentanţii sportivului au refuzat să comenteze subiectul.

A fost o noapte nebună pentru campionul care a participat la trei Olimpiade şi care a cucerit în Brazilia alte trei medalii de aur, consacrându-se drept unul dintre cei mai buni alergători de viteză din istorie. Bolt a cânttat şi a dansat într-una, fericit după ce a câştigat trei medalii de aur, în probele de 100 de metri, 200 de metri şi ştafetă 4x100 de metri, triplă pe care a mai reuşit-o în 2008 la Beijing şi în 2012 la Londra, o performanţă extraordinară.

Usain Bolt femeie

Probabil foarte euforic şi ameţit de alcool, Bolt, care are o relaţie de doi ani cu iubita lui din Jamaica şi pe care a numit-o "Prima Doamnă", pare să fi căzut în mrejele braziliencei Duarte.

Aceasta s-a pozat duminică dimineaţa în pat cu Usain şi a distribuit repede imaginile pe WhatsApp. 

Ea a declarat pentru ziarul local că Bolt a trimis bodyguarzii să o cheme la el şi că nu şi-a dat seama că acesta este un atlet faimos. Tânăra a descris întâlnirea nocturnă drept una "normală". "N-a fost mare lucru", a declarat ea.

Duarte nu a fost singura femeie care i-a atras atenţia lui Bolt sâmbătă noaptea - o înregistrare video îl arată pe jamaican dansând entuziasmat în acea noapte cu o altă tânără, scrie Daily Mail.

Christine Bolt-Hylton, sora atletului, declarase recent că Usain are o prietenă în vârstă de 26 de ani, Jasi Bennett.

Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani şi doreau să se căsătorească în curând.

Usain Bolt a plecat duminică noapte din Brazilia, cu o zi mai devreme decât era plănuit, lipsind de la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice şi va avea de dat nişte explicaţii la sosirea acasă. "Am venit, am văzut, am învins. Rio, te iubesc fără încetare", a scris atletul pe Twitter înainte de a se îmbarca în avion.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod