Urmaşa Dianei: Kate Middleton patronează mai multe asociaţii caritabile

Soţia prinţului William al Marii Britanii a avut nevoie de mai multe săptămâni pentru a alege cauzele umanitare pe care le va susţine.
Soţia prinţului William a ales cauzele umanitare pe care le va susţine de acum înainte.

Kate Middleton a devenit miercuri patroana mai multor asociaţii de caritate, urmând exemplul prinţesei Diana şi marcând o etapă importantă pentru rolul de soţie a viitorului moştenitor al tronului britanic, relatează agenţia Mediafax. Soţia lui William a avut nevoie de mai multe săptămâni pentru a alege cauzele umanitare pe care doreşte să le susţină în viitor şi care sunt considerate o reflecţie a preocupărilor sale.


Catherine, ducesă de Cambridge, cum este numită oficial în Marea Britanie, va împlini luni vârsta de 30 de ani. Ea a ales să susţină patru asociaţii care se ocupă în special de problemele cauzate de droguri, sprijină tinerii săraci şi utilizează arta ca terapie pentru copiii cu tulburări de comportament. Kate va fi şi voluntar într-o asociaţie de cercetaşi.

Diana, mama prinţului William, decedată în urma unui accident de automobil în urmă cu aproape 15 ani, s-a remarcat prin activităţile caritabile, devenind o emblemă a cauzelor umanitare din întreaga lume.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, în cadrul unei superbe ceremonii organizată la Londra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod