Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au logodit

Cântăreţul a cerut-o în căsătorie pe Jessica în timpul vacanţei petrecută în statul american Wyoming.
Justin Timberlake (30 de ani) s-a logodit cu actriţa Jessica Biel (29 de ani), cu care are o relaţie  ce durează de mai mulţi ani, punctată de câteva împăcări şi despărţiri.

Potrivit mai multor surse citate de publicaţia "US Weekly", cele două vedete s-au logodit în decembrie, în timp ce se aflau în vacanţă în statul american Wyoming. "Justin ştie cât de mult îi plac ei snowboarding-ul şi munţii.
Aşa că acela a fost locul perfect pentru o cerere în căsătorie"
, a declarat o sursă citată de publicaţia americană.

Anul trecut, după o despărţire de trei luni, Jessica şi Justin au luat decizia ca relaţia lor să devină mai profundă. "După ce s-au împăcat au avut o discuţie şi au decis să ducă relaţia lor la un nou nivel", a spus o sursă. O altă sursă citată de publicaţia "Us Weekly" susţine că Justin "nu a fost niciodată atât de fericit".

În iunie 2011, Justin Timberlake a acordat un interviu revistei "Vanity Fair", în care a vorbit despre despărţirea  de Jessica Biel: "Ea este, însă, cea mai importantă persoană din viaţa mea".

De-a lungul anilor, artistul american a avut relaţii cu alte staruri din showbiz-ul american, precum Britney Spears şi Alyssa Milano.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod