Un tată şi fiica lui au un mesaj genial pentru mama plecată într-o călătorie. Ce i-au transmis cei doi

Când mama nu-i acasă, chiar şi pentru scurt timp, haosul pune stăpânire peste tot. Un tată şi fiica lui au ţinut să-i arate mamei cum se descurcă fără ea, iar mesajul lor a devenit viral.
În lipsa mamei, "un pic" de haos e inevitabil şi pe alocuri minunat, mai ales când la el participă şi tatăl. Un bărbat din Rusia, ajutat de fiica lui, a ţinut să-şi anunţe soţia că totul este în regulă, postând o serie de fotografii amuzante pe Instagram.

Femeia a plecat într-o călătorie de afaceri, iar tatăl, Marat, a vorbit cu fiica lui să-i arate mamei în fiecare zi că acasă totul e OK. Zis şi... pozat: toate imaginile îi arată pe cei doi în scene amuzante, în care ei fac, chipurile, fel de fel de treburi casnice.
"Mama ţine mult la ordine şi la curăţenie în casă, dar acum noi putem să facem ce vrem", glumeşte el.

Nu este prima dată când Marat rămâne acasă cu fiica lui şi se distrează pe cinste. De multe ori, ei călătoresc amândoi şi îi trimit mamei înregistrări video neobişnuite cu peripeţiile lor, scrie Bright Side.

Imaginile postate de ei pe Instagram au fost realizate cu ajutorul fotografului Evgheni Shults. Scenele surprinse nu au fost făcute la întâmplare: tatăl şi fetiţa lui în vârstă de şapte ani stabilesc mai întâi ce fel de scenă vor simula, apoi fac pregătirile.


După ceea ce se vede în aceste imagini amuzante, cineva va avea probleme când mama se va întoarce acasă. Dar atât cât a durat, distracţia a meritat tot ce va urma, notează site-ul citat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod