TAXI - Concert la Hard Rock Cafe pe 7 martie - Biletele VIP sunt Sold Out

Sprint Media si Bestmusic.ro va invita joi, 7 martie 2013, de la ora 21:00 in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu trupa Taxi!
Fondata in 1999 si avand-ul ca front man pe carismaticul Dan Teodorescu, Taxi are la activ 8 albume, cel mai recent, "Cele 2 cuvinte", bucurandu-se de un succes extraordinar mai ales datorita videoclipului cu acelasi nume, foarte viral in mediul online. Melodia a fost tradusă in mai multe limbi, inregistrata si cantata de artisti din Moldova, Polonia si chiar Suedia

Taxi a reprezentat mereu un reper pentru cele mai reusite concerte din Hard Rock Cafe, precedentul concert din toamna fiind sold out.
Se pare ca vesti bune anul are pentru ca desi nu a fost inca anuntat oficial, biletele VIP sunt deja SOLD OUT ! Asa ca daca esti iubibil(a) hai pe 7 martie sa intampinam primavara impreuna cu TAXI !

Puteti cumpara bilete la concertul TAXI dupa cum urmeaza:

- Cu 60 de lei acces normal cu loc la masa - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro/bilete-taxi-117, www.bestmusic.ro/bilete/  si pe aplicatia de mobil Cinemagia

- Cu 70 de lei (include loc la masa fumatori/nefumatori) la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului

Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro !

Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail.
Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul !

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod