Surpriza pe care le-a făcut-o o pisică fără stăpân celor care au îngrijit-o - VIDEO

O pisică rămasă fără stăpân a fost hrănită de oamenii din cartier. Apoi aceştia au dus-o la un centru pentru animale ca să nu mai sufere de frig.

Belle este o adevărată lady. Acum o duce foarte bine, dar a trecut şi prin momente mai grele. Chinul său a început când stăpânii ei s-au mutat din Langley, Statele Unite, şi au abandonat-o. Rămasă pe stradă, ea a fost îngrijită de vecinii miloşi care au început să-i aducă mâncare.

În noiembrie anul trecut, când temperaturile au scăzut foarte mult, oamenii au observat că pisica era gestantă. Cineva a dus-o la un centru de protecţie a animalelor din oraş, Langley Animal Protection Society (LAPS), unde putea primi cele mai bune condiţii.

"Era un animal de companie până când stăpânii ei s-a mutat şi din păcate pe ea au lăsat-o în urmă", a declarat un angajat al centrului.

De aici, pisica a fost adoptată de o femeie, Narod, cea care i-a pus numele Belle, după personajul din "Frumoasa şi Bestia".

Ei bine, Belle le-a făcut o surpriză frumoasă tuturor celor care ţin la ea, aducând pe lume şase pisoiaşi minunaţi, unul mai frumos decât celălalt - patru motănei şi două pisicuţe, negri ca tăciunii, şi cu nişte figuri foarte expresive.



Cei de la centrul de îngrijire au scris pe site-ul instituţiei că puii sunt "gălăgioşi, drăgălaşi, foarte mâncăcioşi şi absolut adorabili", iar imaginile te fac să îndrăgosteşti pe loc de aceste "ghemotoace" irezistibile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod