Suedeza zburătoare: Susanna din Goteborg, pilot de avion şi vedetă pe Instagram la 40 de ani

Susanna adoră "pasărea de metal" pe care o struneşte şi care o poartă în destinaţii îndepărtate


Spre deosebire de alte femei pilot care s-au remarcat pe reţelele de socializare cu imagini din zborurile lor şi clipuri video făcute în timpul curselor, Susanna nu face selfie-uri în timpul zborului, nici măcar când pilotul automat e activ. Pentru ea, prioritatea aboslută este siguranţa. "Dacă vedeţi poze cu mine în timpul zborului, acestea sunt făcute de colegi sau de prieteni.

În unele companii este permis să porţi camere video GoPro în timpul cursei şi de câteva ori am scos nişte capturi din aceste filmări", a explicat Susanna.

"Cred că sunt prea multe selfie-uri făcute de piloţi, noi trebuie să ne concentrăm pe munca noastră şi să menţinem imaginea de seriozitate şi de profesionalism pe reţelele de socializare. Când zbor sau fac verificarea de dinainte de cursă nu fac niciodată selfie-uri. Când am escale mai lungi la sol e OK, desigur.
Siguranţa înainte de toate"
, a precizat blonda superbă.

Până acum a vizitat peste 50 de ţări, dar ea trăieşte cu prietenul său în vestul Belgiei. Susanna este pilot din 2001 şi face zboruri comerciale de peste 10 ani. Când are timp, îi place să se relaxeze făcând yoga, marele ei hobby. "Îmi place partea de relaxare şi meditaţie pe care o oferă yoga. Am trecut încet de la <<yoga de Instagram>> cu poze cool în locuri faine la ceva mai spiritual şi la o abordare mai relaxată", a explicat ea.
"Fac yoga mai mult în dormitor sau în grădină, fără poze cool, doar exerciţii uşoare pentru întreţinerea corpului şi pentru mediaţie."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod