"Zori de zi", din seria "Amurg", se lanseaza vineri, 12 iunie

10 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Editura RAO lanseaza vineri, 12 iunie, ora 19, simultan in toate librariile din Bucuresti si din tara, volumul "Zori de zi"! Tot vineri, incepand cu ora 19.00, la Carrefour Baneasa vor avea loc concursuri si premii-surpriza pentru toti fanii seriei Amurg. Ultima carte din serie, "Zori de zi", ne va taia respiratia!

Seria "Amurg", de Stephenie Meyer


Cele mai recente date de vanzari arata ca seria s-a vandut in peste 42 de milioane de exemplare in toata lumea. In Statele Unite, volumul Amurg s-a vandut in peste 13 milioane de exemplare, potrivit USA Today.
De la sfarsitul lui noiembrie 2008, una din cinci carti cumparate in Statele Unite a fost scrisa de Stephenie Meyer. Fanii seriei au creat peste 100 de site-uri, iar cartile au fost traduse in 37 de limbi (printre care vietnameza si chineza).
 
Romanele lui Stephenie Meyer au obtinut atat recunoasterea publicului, cat si pe cea a criticii: 30 de saptamani pe locul 1 in topul New York Times Bestselling Series, 75 de saptamani pe lista USA Today, 5 saptamani pe primul loc in lista NYT, recomandarea New York Times Editor’s Choice, „Cea mai buna carte a anului” – Publishers Weekly, „Cea mai buna carte a deceniului” – Amazon, prezenta in Top 10 al cartilor pentru tineri realizat de Booklist.

 
Stephenie Meyer

Ajunsa, odata cu aceasta serie, cea mai bine vanduta autoare a Americii, Stephenie Meyer a absolvit Brigham Young University, unde a studiat literatura engleza. Casnica, de religie mormona, Meyer si-a dorit sa arate prin cartile ei ca viata iti da intotdeauna posibilitatea sa alegi si calea cea buna. Totodata, a vrut sa transmita tuturor tinerilor un mesaj in care crede cu tarie: emotiile sunt importante, iar misterul iubirii platonice nu trebuie considerat desuet. Stephenie Meyer traieste in prezent in Arizona alaturi de sotul ei si de cei trei fii ai lor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod