Zoli Toth, printre expertii eco

de Nicoleta Tarantus, 23 Octombrie 2009
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Zoli Toth, printre expertii eco

Eforturile artistului in domeniul ecologiei si activitatea sa sustinuta de raspandire a mesajelor ecologice in randul tinerilor au fost recunoscute inca o data prin cooptarea in cadrul unui grup de experti in domeniul protectiei mediului.

Ogilvy Group Romania a anuntat de curand lansarea unei noi specializari, unice pe piata locala de comunicare, OgilvyEarth, cu scopul de a sustine companiile din Romania in dezvoltarea unei viziuni sustenabile de business si a unor programe de comunicare orientate catre viitor.

Unul dintre instrumentele de lucru al OgilvyEarth - The Lab - reprezinta un grup de experti din domeniul economic, social si al protectiei mediului a caror misiune este de a sustine companiile din Romania in definirea unei viziuni sustenabile asupra business-ului dezvoltat pe piata locala.

The Lab beneficiaza de prezenta unor nume sonore precum Dragos Bucurenci (presedinte al Asociatiei Mai Mult Verde), Mircea Toma (presedinte al Asociatiei Pentru Conservarea Ariilor Protejate Biocultural "Salvati Vama Veche"), Ada Roseti (directorul canalului Discovery in Romania) sau Bobby Voicu (initiatorul proiectului Romanian Bloggers Community).

Zoli Toth si-a inceput activitatea in domeniul ecologiei prin cooptarea sa ca sustinator al campaniei "Romania nu gusta cianura" initiata de Greenpeace Romania in 2007.
A conceput mai multe proiecte pentru Sistem ("Turneu de reciclare", "Street Eco Tour" si mai recentul "sCOOL Eco Tour"). Din 2008 este prezentatorul emisiunii Green Report, in februarie 2009 este numit Ambasador Earth Hour in Romania. Tot in 2009 realizeaza doua clipuri video eco-educationale cu tema "Recicleaza! Acum ai cum!" .

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod