Zara Phillips a pozat pentru un tabloid

Zara Phillips, una dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, campioană la echitaţie, a încălcat un principiu de conduită al familiei regale britanice şi a pozat alături de soţul şi de fiica ei în vârstă de câteva săptămâni, contra sumei de 250.000 de dolari, pentru tabloidul Hello!.
În numărul din 3 martie al acestui taloid, cea mai mare dintre nepoatele suveranei britanice pozează zâmbitoare alături de soţul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall, care o ţine în braţe pe fiica lor, Mia, născută pe 17 ianuarie, informează AFP, citată de Mediafax.

Potrivit presei britanice, cuplul ar fi vândut tabloidului dreptul de a publica o serie de fotografii contra sumei de 250.000 de dolari (180.000 euro).

Palatul Buckingham, contactat de AFP, a refuzat, marţi, să comenteze aceste informaţii.

Familia regală britanică a depus eforturi considerabile în ultimii ani încercând să se asigure că tabloidele îi respectă viaţa privată.
Publicaţiile britanice respectă cu stricteţe această regulă după moartea prinţesei Diana, în 1997, la Paris, într-un accident de automobil, care s-a produs în timp ce prinţesa britanică era urmărită de paparazzi.

Astfel, presa britanică a refuzat să publice fotografiile care o prezentau pe soţia prinţului William, ducesa de Cambridge, în timp ce aceasta făcea plajă topless, în 2012. Totodată, foarte rarele apariţii în public ale prinţului George, fiul lor, al treilea în ordinea de succesiune la tron, sunt riguros analizate înainte de a fi publicate.

În schimb, Zara şi fratele ei, Peter Phillips, par să încalce acest principiu.
Tânăra nepoată a suveranei britanice a pozat deja pentru tabloidul Hello! în 2002 alături de iubitul ei din acea vreme, în timp ce Peter a vândut aceluiaşi tabloid drepturile de publicare a fotografiilor sale de nuntă realizate în 2008.

Presa britanică a publicat la acea vreme o serie de articole care au reliefat nemulţumirea reginei Elizabeth a II-a faţă de conduita nepoţilor ei.

Zara Philips şi Mike Tindall, în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit în iulie 2011, notează Mediafax.

Zara Phillips - campioană la echitaţie, aşa cum este şi mama ei, prinţesa Anne -, în vârstă de 32 de ani, este cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod