„Zâmbeşte România” - campanie de conştientizare şi educare în privinţa importanţei igienei orale

GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare şi Wrigley au lansat „Zâmbeşte România”, o campanie de conştientizare şi educare în privinţa importanţei igienei orale, parte integrantă a Platformei Europene pentru o Igienă Orală mai Bună. Scopul campaniei „Zâmbeşte România” este de a promova importanţa sănătăţii orale şi de a încuraja prevenirea bolilor cauzate de lipsa igienei orale în România. Campania urmăreşte o abordare europeană comună, pentru a facilita accesul la educație şi la prevenţie în vederea îmbunătăţirii sănătăţii orale în rândul consumatorilor din România.

GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare şi Wrigley au lansat „Zâmbeşte România”, o campanie de conştientizare şi educare în privinţa importanţei igienei orale, parte integrantă a Platformei Europene pentru o Igienă Orală mai Bună.

Scopul campaniei „Zâmbeşte România” este de a promova importanţa sănătăţii orale şi de a încuraja prevenirea bolilor cauzate de lipsa igienei orale în România. Campania urmăreşte o abordare europeană comună, pentru a facilita accesul la educație şi la prevenţie în vederea îmbunătăţirii sănătăţii orale în rândul consumatorilor din România.



In prezent, printre cele mai importante probleme de sănătate în România, care afectează în mare parte atât copiii cât și adulții, sunt afecțiunile cavității bucale. Cu toate că s-au înregistrat îmbunătăţiri semnificative în ultimii ani, cariile rămân în continuare o problemă majoră, mai ales în grupurile socio-economice defavorizate.  
Sănătatea orală nu este importantă numai pentru aspect şi sentimentul de bine, ci şi pentru sănătatea generală. Cariile şi afecţiunile gingivale pot contribui la multe forme grave de boală cum ar fi diabetul sau boli ale aparatului respirator.
Totodată, cariile netratate pot deveni dureroase şi pot conduce la infecţii semnificative.
 
Cele 3 reguli de bază pentru un zâmbet sănătos

- Periază-ţi dinţii de două ori pe zi.

- Mergi la medicul dentist în mod regulat; Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată.

- Obicei pentru un zâmbet sănătos: Ai grijă de dinţii tăi şi când eşti în mişcare.

Pentru a încuraja prevenţia bolilor orale, campania "Zâmbeşte România" le oferă românilor ocazia de a efectua vizita anuală recomandată la medicul stomatolog.  În perioada campaniei, 1 septembrie-31 octombrie, beneficiezi de un control stomatologic GRATUIT şi de materiale educaţionale în  peste 1.200 de cabinete stomatologice aflate pe întreg teritoriul României.

Printr-o simplă accesare a site-ului oficial al campaniei www.zambesteromania.ro, toţi cei interesaţi să aibă o bună sănătate orală pot obţine informaţiile necesare pentru programarea la un control stomatologic gratuit într-unul dintre cabinetele partenere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod