Workshop-uri si expozitii de fotografie, la Stufstock 2010

de Nicoleta Tarantus, 29 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Workshop-uri si expozitii de fotografie, la Stufstock 2010
Workshop-uri de fotografie pentru profesionisti si amatori, precum si expozitii si prezentari ale unor fotografi romani apreciati se vor desfasura in cadrul festivalului Stufstock 2010, ce are loc intre 16 si 22 august, la Vama Veche.

Intitulat "Shoot the Rockstar", evenimentul va avea loc in perioada 16 - 21 august, iar regulamentul si formularele de inscriere pot fi descarcate de pe stufstock.com, pana la data de 6 august.

Sub numele "Vama sub lumini de Oscar", primul workshop se va desfasura sub indrumarea lectorilor Cosmin Somesan, Luca Achim, Catalin Savulescu si Cristian Crisbasan.
Workshop-ul este format din sase module cu teme diferite: fotoreportaj, fotografie de noapte, nud, fotografie de produs, portret si editare de imagine.

Fotografii Vlad Eftenie si Florin Ghioca vor sustine prezentari speciale despre street photography, respectiv despre fotografia de conflict si razboi.

In afara cursurilor si a vernisajelor, zilnic vor avea loc proiectii de fotografii pe diferite teme: Vama Veche, portret, peisaj, moda.

Un alt workshop este cel sustinut de Andrei Pungovschi, care se adreseaza fotografilor ce au deja experienta si va surprinde povesti ale oamenilor care se intersecteaza in Vama Veche.


Aflat la cea de-a opta editie, Stufstock va avea loc in perioada 16 - 22 august, pe plaja din Vama Veche. Line up-ul Stufstock 2010 insemna Zdob si Zdub, E.M.I.L., Trooper, Luna Amara, Kumm, Omul cu sobolani, ZOB, Byron, Implant pentru Refuz, Altar si Trupa Veche.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod