Wilmark explică despărțirea de Pro TV

Dansatorul a publicat un comunicat în care îşi exprimă poziția cu privire la îndepărtarea sa din juriul emisiunii "Dansez pentru tine".

Wilmark susţine că Pro TV a mințit atunci când a declarat că nu ştia că va apărea la un alt post de televiziune, Kanal D, la o emisiune în scop caritabil. Mai mult, el a explicat că nu a înţeles de ce a fost nevoie să se ajungă la această decizie chiar în ultima zi.

Dansatorul columbian a explicat într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook cum au stat de fapt lucrurile.

"Mulţumesc Pro TV şi mai ales echipei frumoase pentru <<familia>> pe care mi-a oferit-o atâţia ani.

Nu m-am despărțit cu supărare, dar recunosc că am o părere de rău pentru faptul că nu am fost înţeles la momentul potrivit. Nu am avut contracte cu alte televiziuni, dar e foarte adevărat că am acceptat să merg la un alt post de TV; producătorii emisiunii <<Dansez pentru tine>> ştiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D. Pot să spun doar că n-am înţeles de ce au ales ultima zi să mă anunțe. Am apreciat că televiziunea care m-a invitat a înţeles situaţia complicată în care mă aflam şi a decis să amâne difuzarea emisiunii în care am fost invitat", a scris Wilmark.

El a explicat ce va face în continuare: "Înţeleg şi postura în care s-au regăsit şi câţiva dintre cei ce au fost nevoiţi să ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt în continuare la fel de dragi şi pe care nu-i condamn în nici un fel.
Pentru mine e o schimbare importantă, sunt o persoană pozitivă şi văd în asta un impuls de a creea şi a participa în alte proiecte artistice, precum noul spectacol de musical "Tropicasao" sau să mă ocup în continuare de şcoala de dans sau agenţia de evenimente."

Wilmark a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au susținut în această perioadă și a promis să nu-și dezamăgească prietenii și susținătorii. "Voi încheia spunând următoarele: susţinerea familiei, a prietenilor şi mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la aceştia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toată tristetea pe care am avut-o în suflet în momentul în care a început emisiunea, fără ca eu să fiu în platou, s-a spulberat după ce am citit primele rânduri scrise de către voi.
Vă mulţumesc tuturor şi promit să nu dezamăgesc pe nimeni! WILMARK", a încheiat fostul jurat de la "Dansez pentru tine" .

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod