Wilmark aduce salsa in Vama Veche

3 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Wilmark aduce salsa in Vama Veche

Ajuns la cea de-a cincea editie, "Vama Veche Salsa Week Workshop 2009", se va desfasura anul acesta in perioada  3 – 9 august si este dedicat comunitatii latino-americane si tuturor celor pasionati de ritmurile care incing sangele si fac trupurile si spiritele sa vibreze. Directorul de programe ProFM Latino, Wilmark Rizzo Hernandez  va fi MC-ul serilor de petrecere!

Timp de o saptamana participantii evenimentului vor trai "one caribbean week" care reproduce atmosfera de pe plajele insorite ale Americii Latine, iar toti cei prezenti vor avea parte de o experienta de neuitat ce merita sa fie traita din plin.
 

Ziua, vor fi ateliere si cursuri – atat teoretice cat si practice – de salsa la plaja Gulag, iar seara toti cei prezenti se vor putea bucura de reprezentatiile artistice ale dansatorilor straini si un party latino pe cinste.

Workshop-urile de salsa vor fi sustinute de catre Los Hermanos (IT), Dom & Marion (FR), Manuel Mascarell (ES), Los Pambos (Bulgaria), si Wilmark (Col) impreuna cu dansatorii sai.

In serile de vineri si sambata vor avea loc spectacole cu dansatori internationali care pe parcursul zilei au tinut cursuri de styling, partner work, spinning, shines, iar muzica va fi asigurata de 3 DJ  experti in ritmuri latino.


Wilmark va prezenta pe plaja un program de animatie in cadrul caruia vor fi invitati toti cei prezenti. Toata lumea va participa liber in cadrul acestui moment. Spiritul latino ii va cuprinde pe toti, indiferent de varsta, nivel social sau cultural.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod