Montunga si Anda Adam l-au readus pe Michael pe scena

3 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Montunga si Anda Adam l-au readus pe Michael pe scena

Acest lucru s-a intamplat in cadrul evenimentului Romanian Top Hits, care a avut loc la Bacau, in perioada 31 iulie - 1 august. Cei doi baieti care formeaza trupa Montuga au urcat pe scena in prima seara, facand senzatie cu show-ul realizat in memoria lui Michael Jackson. In aceeasi seara artistii au primit premiul pentru "Best New Act".

 

"Suntem foarte onorati ca am fost invitati la acest eveniment. Ne bucuram foarte mult ca publicul a reactionat atat de bine si la showul nostru.

In momentul in care am ajuns pe scena si am castigat "Best New Act", am ramas pur si simplu fara cuvinte! A fost o surpriza extraordinar de placuta si multumim tuturor celor care ne-au sustinut si ne sustin!", a declarat Mihai.

Pe lista celor care isi amintesc frecvent de marele artist este si Anda Adam care, tot sambata, a primit premiul pentru "Best show". Artista a ales ca in cadrul show-ului pe care l-a sustinut pe scena din Bacau sa interpreteze si piesa "Will you be there", a lui Michael.


Pe lista castigatorilor editiei din acest an s-au mai aflat: Corina ("Best female"), Andra ("Girls - The best hit 2009"), Animal X sau Puya.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod