Experiente exotice la Baneasa Shopping City

3 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Experiente exotice la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City demareaza pe parcursul lunii august campania "Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!". Campania le ofera vizitatorilor ocazia sa experimenteze senzatiile unor destinatii exotice, aducand in centrul comercial oameni si traditii din cele mai fascinante locuri de petrecere a vacantei. Vizitatorii Baneasa Shopping City vor avea ocazia sa cunoasca, pe parcursul a trei weekenduri (8-9, 15-16 si 22-23 august), universul cultural al mai multor destinatii turistice.

FIESTA CUBANA da startul experientelor exotice

Prima destinatie de vacanta a vizitatorilor centrului comercial este Cuba.
Bucurestenii au ocazia pe 8 si 9 august sa afle de la artistii de origine ce inseamna o petrecere adevarata. Fiesta Cubana aduce in fata publicului un spectacol autentic de muzica, dans si ritualuri religioase din Havana. Biu Marquetti, cea mai cunoscuta cantareata de origine cubaneza din Romania, va concerta live la Baneasa Shopping City alaturi de cei 7 instrumentisti din trupa sa. Solista este cunoscuta publicului roman din anul 2006, cand a intrat in componenta trupei Mandinga.

Vizitatorii vor afla la petrecere ce inseamna TOQUE DE SANTO – un ritual inspirat de religia Santeria si se vor distra la RUMBA CUBANA – un spectacol live de percutie.
Cei prezenti vor putea urmari A LO CUBANO SHOW un spectacol de dans ce combina miscari de salsa si raggaeton, realizat de singura scoala de salsa cubaneza din Romania, dans cunoscut si sub numele de Casino Salsa.

Fiesta Cubana promite sa le ofere spectatorilor o imagine autentica a culturii cubaneze de la muzica si dans, pana la religie. De la petrecere nu vor lipsi concursurile de dans, faimoasele cocktailuri specifice, precum Daiquiri, Cuba Libre sau Mojito, pe care clientii le vor putea primi gratuit pe baza unui bon de cumparaturi in valoare de 150 RON.

Vizitatorii Baneasa Shopping City vor intalni in al doilea si al treilea weekend al campaniei alte destinatii supriza, la fel de fascinante.
Ei pot pot participa pe tot parcursul lunii august la Tombola "Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!". Toti cei care fac cumparaturi in valoare de 150 RON au sansa sa castige pe baza bonului fiscal numeroase premii instant si se inscriu automat la castigarea marelui premiu supriza. Clientii centrului comercial pot profita in aceasta perioada de ultimele reduceri din magazine, muzica, cocktailuri si multa distractie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod